Dr. Hauschka Oogmake-up remover & Reinigingscrème

Vandaag laat ik je twee andere producten uit de Clean Beauty lijn van Dr. Hauschka zien, namelijk de oogmake-up remover en de reinigingscrème. Lees snel verder!

In mijn eerdere artikel over de Dr. Hauschka Melissecrème en Gezichtslotion vertelde ik al over de filosofie achter deze Clean Beauty producten. Ze bevatten namelijk geen bekritiseerde ingrediënten zoals siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën.

Dr. Hauschka reinigingscreme oogmakeup remover verpakkingen

In dit artikel vertel ik je meer over de oogmake-up remover en reinigingscrème van dit tot nu toe fijne merk!

Dr. Hauschka reinigingscreme oogmakeup remover

Dr. Hauschka oogmake-up remover

De oogmake-up remover van Dr. Hauschka komt in een doosje met daarin een bijsluiter. Hierin vind je meer informatie over het gebruik en de ingrediënten van het product.

Dr. Hauschka oogmake-up remover

Deze oogmake-up remover is een zogenaamde twee fasen reiniger. Hij bestaat dus voor de helft uit oliën en voor de andere helft uit ‘water’. Dit is handig, want vaak is make-up vaak óf vetoplosbaar óf wateroplosbaar. Hij reinigt dus twee vliegen in één klap!

Voor gebruik schudt je de fles zodat de olie en het water zich met elkaar vermengen.

Dr. Hauschka oogmakeup remover schudden

Mijn ervaring met deze oogmake-up remover is erg goed. Hij verwijdert bijna moeiteloos gewone en waterproof make-up. Het enige wat een soort van nadeel is, is dat hij een vettig laagje achterlaat op je huid. Maar dat is volgens mij normaal bij dit soort reinigers dus ik stoor me er niet aan.

Dr. Hauschka reinigingscrème

Ook de reinigingscrème komt in een doosje inclusief bijsluiter. En dat is ook wel goed, want dit is geen klassiek reinigingsproduct. Het is namelijk de bedoeling dat je wat van het reinigingsmiddel op je natte handen doet, het tot crème wrijft en dan op je gezicht drukt. Dus niet smeren of wrijven, alleen in je gezicht drukken.

Dr. Hauschka reinigingscreme

Voordat je hem voor het eerst gebruikt moet je het dopje opendrukken. Dit geeft een fijn gevoel, zo weet je zeker dat je een nieuw, hygiënisch product hebt.

Dr. Hauschka reinigingscreme verpakking

Mijn eerste indruk van de crème zelf is niet echt heel goed. Afgezien van de ongewone manier van gebruik, vind ik dit product echt niet lekker ruiken. En hij ziet er ook niet zo aangenaam uit. Opzich werkt hij verder prima. Mijn gezicht voelt lekker schoon aan. Maar ik kan me niet over de geur heen zetten dus dit is geen blijvertje voor mij.

Dr. Hauschka reinigingscreme swatch

Meer informatie

Deze clean beauty producten zijn o.a. te koop bij Douglas, Plein.nl, Big Green Smile en Haarspullen.nl. Je betaalt voor de Dr. Hauschka remover € 23,95 (75 ml) en voor de reinigingscrème € 16,50 (50 ml).

Let jij erop dat je skincare 'clean' is?

— Liever een wat meer budgetvriendelijke make-up remover? Bekijk dan eens deze artikelen: Review: Ziaja oogmake-up remover of Review: Etos waterproof make-up remover. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Dr. Hauschka Oogmake-up remover & Reinigingscrème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top