Persbericht: Dr Organic Moroccan Argan Oil Haircare

Eén van de populaire verzorgingslijnen van Dr Organic is de reeks met Moroccan Argan Oil producten. In dit artikel lees je meer over het ingrediënt arganolie en wat het voor je haar kan doen. Daarnaast laat ik je de shampoo en conditioner van Dr Organic uit deze reeks zien. Dus kijk snel verder!

Dr Organic Moroccan Argan Oil shampoo conditioner

Marokkaanse Arganolie

Arganolie is een zeer gewaardeerd en iconisch ingrediënt dat afkomstig is uit Zuid-Marokko. Het staat bekend om zijn krachtige verzorgende eigenschappen. Dr Organic gebruikt pure arganolie in hun formules vanwege de vele voordelen voor de huid en het haar.

De pure arganolie bevat hoge concentraties voedende vitamine E, beschermende antioxidanten, essentiële vetzuren en aminozuren. Deze samenstelling maakt arganolie buitengewoon gunstig voor het voeden en hydrateren van de huid en het haar.

Met de voedende kracht van de rijke biologische Moroccan Argan Oil en de toevoeging van andere waardevolle ingrediënten, biedt Dr Organic hoogwaardige verzorgingsproducten die niet alleen effectief zijn, maar ook natuurlijk en duurzaam. Deze rijke formules dragen bij aan gezondere en stralend uitziende huid en haren voor degenen die ze gebruiken.

Dr Organic Moroccan Argan Oil Shampoo & Conditioner

De shampoo en conditioner met arganolie is effectief in de strijd tegen pluizig en droog haar. Het herstelt het haar en geeft dof haar weer glans. Daarnaast kan ook de gevoelige hoofdhuid baat hebben bij deze producten.

In de shampoo en conditioner combineert Dr Organic de Moroccan Argan Oil met onder andere aloë vera, olijfolie, Baobab (shampoo), tarwekiemolie (conditioner), Kigelia en Hibiscus voor een optimale werking.

Organic biologische vegan shampoo conditioner Kruidvat

Dr Organic Haircare

De Dr Organic shampoos en conditioners bevatten geen SLS, siliconen, parabenen en minerale oliën. De flacons worden gemaakt van gerecycled plastic dat wordt verzameld bij riviermondingen en aan de kust. Zo wordt jaarlijks voorkomen dat ca. 40.000 kg plastic in de oceaan terecht komt!

Meer informatie

Vanaf het voorjaar van 2023 zijn bovenstaande haarverzorgingsproducten verkrijgbaar bij Kruidvat, zowel online als in de winkels. Daarnaast kun je Dr Organic vinden bij onder andere Holland & Barrett en Plein.nl.

De adviesverkoopprijs van de producten is € 7,49, de flessen bevatten 265 ml.

Heb jij deze shampoos en conditioners al gespot bij Kruidvat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top