DUO Wimperlijm || Review

Naar het schijnt is de wimperlijm van DUO momenteel één van de best verkopende lash glues. Mijn vertrouwde Makeup Revolution wimperlijm werd al wat ouder, dus tijd om eens wat anders te proberen. Lees verder om te ontdekken of ik de DUO lash glue echt zo’n topper vind!

DUO adhesive wimperlijm wit

DUO is een merk van Ardell en er bleek veel keuze te zijn in deze reeks met wimperlijm. Zo heb je witte / transparante glue, zwarte lijm, sneldrogend, waterproof of met een kwastje. Ik koos voor één van de reguliere varianten: de DUO Striplash Adhesive in wit, die transparant opdroogt.

Hoe gebruik je wimper lijm

Op het doosje waarin de tube met lijm zit kun je in drie talen lezen hoe je hem het beste kunt gebruiken. Verder vind je ook de ingrediënten op de verpakking.

Ingredienten Ardell DUO wimperlijm

Deze DUO wimperlijm is op basis van latex en zou je nepwimpers de hele dag op hun plek moeten houden. Verder is deze lijm mild voor de huid waardoor hij ook geschikt is voor het opplakken van bijvoorbeeld steentjes of andere lichaamsversieringen.

De DUO Wimperlijm in gebruik

Ik ben /was eigenlijk best tevreden over mijn Makeup Revolution wimperlijm, dus was erg benieuwd of de DUO lijm me kon overtuigen.

Striplash adhesive white transparent

Deze wimperlijm zit in een witte tube met blauwe details. De tube is vrij stevig en bevat 7 gram. Op de achterkant lees je in het Engels nogmaals de drie stappen om succesvol nepwimpers te plakken:

  1. Kijk of de nepwimpers de juiste maat hebben. Zo niet, knip ze op maat.
  2. Breng een dun laagje DUO wimperlijm aan op de rand van je nepwimpers en laat 30 seconden drogen.
  3. Breng de wimper aan op je ooglid, zo dicht mogelijk tegen je wimperrand.
Directions for use of striplash adhesive from DUO

Deze lijm is wit zodat je goed ziet waar je hem hebt aangebracht. Uiteindelijk droogt hij transparant op zodat je hem niet ziet zitten.

Textuur witte DUO wimperlijm

De lijm heeft een iets meer vloeibare textuur dan ik gewend ben van een wimperlijm. Het lijkt in eerste instantie namelijk helemaal niet op lijm!

Door de witte kleur was ik nog even bang dat hij zichtbaar zou zijn op mijn oogleden, maar dat is zeker niet het geval. Verder zorgt hij ervoor dat mijn wimpers de hele dag blijven zitten als dat nodig is. Ik heb geen irritatie gemerkt bij mijn oogleden en ook het verwijderen van de lashes gaat gewoon goed.

Blauwe ooglook met Glisten Blueberry

Voor deze look gebruikte ik onder andere het Morphe x Nyane Fierce Fairytale palette, Essence Sensitive But WOW Volume Mascara en de wetliner van Glisten Cosmetics in de kleur Blueberry.

Gevoelsmatig moet ik me nog even over de witte kleur van de lijm heen zetten, maar het is een prima wimperlijm!

Meer informatie

De DUO wimperlijm is te koop bij onder andere Boozyshop voor € 7,95. Verder vind je hem onder andere bij Etos (€ 7,35), Douglas (€ 6,39) en The Make Up Spot (€ 6,95). Zoals je ziet verschilt de prijs per webshop.

Hij is vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd. Bij Boozyshop en The Make Up Spot vind je ook de zwarte variant (roze verpakking) en de iets duurdere 2-in-1 (rode verpakking) die twee kanten heeft: wit/transparant en zwart. Je brengt hem aan met een klein kwastje.

Gebruik jij vaak nepwimpers? Welke wimperlijm is jouw favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top