Duurzame verpakkingen Kneipp douchegel

Je kon er eerder al over lezen op theNextG1rl.nl: de douchegel verpakkingen van Kneipp zijn aangepast! Ontworpen om handzaam, functioneel én duurzaam te zijn. Ik had het geluk een aantal varianten van het uitgebreide assortiment te kunnen uitproberen. In dit artikel laat ik de nieuwe verpakkingen aan je zien en vertel ik er meer over!

Douchen met Kneipp

Kneipp douchegel

Kneipp heeft momenteel elf verschillende geuren en formules douchegel. Uit een aantal reeksen probeerde ik eerder al producten. Zo is Goodbye Stress een hele fijne, frisse geur en als je van lavendel houdt kies je voor de Relaxing douchegel.

Met de Beauty Secret-lijn maakte ik kennis toen ik de body scrub probeerde, naar alle tevredenheid!

Kneipp douchegel - review

Met de introductie van de nieuwe duurzame verpakkingen heeft Kneipp niets veranderd aan de douchegel zelf. De formules zijn gelijk gebleven en ook de inhoud én prijzen zijn hetzelfde als je gewend bent.

Op de website van Kneipp zie je welke producten uit het assortiment geschikt zijn voor veganisten. De douchegels die je in dit artikel ziet bevatten geen microplastics en de formules zijn vegan. Daarbij is Kneipp groot voorstander van het gebruik van natuurlijke ingrediënten voor al hun producten.

Duurzame verpakkingen

De nieuwe, duurzame verpakkingen van de Kneipp douchegel passen helemaal in de stijl van het merk. De dop heeft de kenmerkende groene kleur gekregen die past bij het logo.

Maar wat je niet meteen ziet is dat de flessen nu gemaakt worden van 93% gerecycled plastic. Na het laatste gebruik kun je ze volledig recyclen bij het plastic afval. Meer informatie daarover vind je in het artikel wat ik eerder schreef over de nieuwe Kneipp verpakkingen.

Nieuwe verpakking duurzame dop

De flessen zijn nu cilindervormig en daardoor eenvoudig vast te houden, ook als microfoon als je graag zingt onder de douche!

De bovenkant druk je in waardoor de opening vrij komt. Vervolgens houd je de fles ondersteboven en kun je de douchegel op je hand of lichaam laten druppelen.

Heerlijke douchegel voor duurzaam douchen

Met de diverse lijnen komen diverse geuren én texturen. Er zijn transparante douchegels, meer creamy texturen en een doucheolie (Beauty Secret).

Mijn favorieten tot nu toe zijn de Beauty Secret doucheolie en de Goodbye Stress-geur. Er is voor iedereen wel een fijne geur te vinden, dus ga ze vooral uitproberen!

Meer informatie

Kneipp is verkrijgbaar bij een aantal drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Alle lokale verkooppunten vind je via deze link. Online shop je ze eenvoudig via de Kneipp website!

De flessen bevatten nog steeds 200 ml en kosten € 6,49 per stuk. Enkel voor de Silky Secret en Beauty Secret doucheolie betaal je iets meer: € 6,99.

Gebruik jij al producten van Kneipp?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top