e.l.f. Bite-size Highlighter & Blush Face Duo || Review

Soms stuit je bij het online shoppen op iets goedkoops waarvan je meteen denkt: dat moet ik hebben! En voor je het weet ligt het in je mandje. Herkenbaar? Dat is wel hoe ik aan dit e.l.f. Bite-size Face Duo met highlighter & blush kwam. Kijk je mee?

e.l.f. bite size cantaloupe face duo

Wellicht ken je de e.l.f. Bite-size oogschaduwpaletten? Via de link kom je uit bij de review die ik over twee daarvan schreef. Ik was niet onverdeeld enthousiast, maar toch wel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit face duo. Vooral de kleur sprak me aan!

Er was keuze uit 7 verschillende ‘fruitige’ kleuren, ik koos voor Cantaloupe. Een niet-standaard tint blush en een toffe highlighter. De andere tinten variëren van dieproze tot peachy.

Ingredienten cantaloupe highlighter en blush face duo elf

Zoals ook de bite-size oogschaduwpaletten in simpele witte plastic verpakkingen zaten, is dat ook het geval bij deze face duo. Op de achterkant vind je alle ingrediënten. De voorkant is doorzichtig, dus als je er meerdere hebt zie je meteen welke.

e.l.f. bitesize palette cantaloupe orange blush
e.l.f. Bite-Size Face Duo in Cantaloupe

Het e.l.f. Bite-size Face Duo in gebruik

Een blush in deze felle, oranje tint had ik nog niet. Alhoewel, degene in het BPerfect Shape/Shifter palette is misschien nog wel heftiger!

elf cosmetics highlighter

Maar ook de tint van de highlighter sprak me aan. Iets anders dan goud of champagne, hij neigt net wat meer naar het oranje van de blush.

elf cosmetics blush oranje

De highlighter heeft een vrij zachte textuur waardoor hij snel pigment afgeeft. De blush is iets harder, maar qua pigmentatie nog steeds vrij sterk, zeker voor een blush!

Het advies is dan ook om beide met goed afgetikte kwast aan te brengen zodat je de kleuren kunt opbouwen tot de intensiteit die je wil.

snelle swatches elf bite-size cantaloupe face duo palette

Beide kleuren vind ik erg mooi voor de zomer! De oranje blush zal ik waarschijnlijk niet dagelijks gebruiken, maar de highlighter heb ik afgelopen tijd al vaak gepakt.

e.l.f. bite-size Cantaloupe swatches

Ook bij de oogschaduwpaletten was niets mis met het pigment, maar was het vooral het in elkaar blenden van de kleuren wat tegenviel. Daar heb je met dit bite-size face duo van e.l.f. Cosmetics natuurlijk minder last van! Gelukkig was dit een impulsaankoop die goed uitpakte.

Zeker als je van wat meer bijzondere kleuren houdt is dit een aanrader. Maar ook voor de liefhebbers van rustigere blushtinten zijn er duo’s beschikbaar, dus neem zeker even een kijkje!

Meer informatie

Dit e.l.f. Cosmetics Bite-size Face Duo met highlighter en blush kocht ik voor € 4 bij Douglas. Hij bevat in totaal 4,6 gram, is vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

Heb jij al eens iets van e.l.f. Cosmetics geprobeerd? Want vond je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top