Een groene (werk)omgeving door Plant Rebelz

Het is volgens mij algemeen bekend dat planten in je omgeving helpen bij de productiviteit, het gezond is en je (werk)omgeving er ook nog eens gezelliger uit ziet. Ook toe aan meer groen in je huis? Bij Plant Rebelz ben je aan het goede adres!

Plant Rebelz logo website banner
Deze foto komt van de Plant Rebelz website, de andere foto’s in dit artikel heb ik zelf gemaakt.

Nu ik al een jaar fulltime vanuit huis werk kon mijn thuiskantoor wel een groene boost gebruiken. Als je steeds in dezelfde ruimte zit is het fijn om wat leven om je heen te hebben (afgezien van de dikke rode kater die hier ook nog rondloopt). Wat een toeval dat Plant Rebelz op mijn pad kwam! Voor deze samenwerking stuurden ze me een soort verrassingspakketje met allerlei items uit de webshop op, zodat ik een goed beeld zou krijgen van de webshop én mijn omgeving wat groener kon maken. Kijk je mee?

Helaas heeft Plant Rebelz onlangs haar activiteiten moeten stoppen. De website is niet meer bereikbaar!

Wat is Plant Rebelz?

Plant Rebelz is een webshop die kamerplanten kopen tot een feestje maakt (je kunt zelfs een zakje confetti mee bestellen). Of je nou een grote Monstera wil of een klein stekje wil laten uitgroeien: Je vindt het er allemaal! De leukste en interessantste plantensoorten worden geselecteerd en in de eigen kas gekweekt en grootgebracht. Ook de stekjes die je kunt kopen telen ze zelf zodat de kwaliteit ervan gegarandeerd is. Op de website lees je ook over de ideale standplaats van de plant en de verzorgingstips. Zo kun je vooraf de beste (en leukste) kamerplant voor jouw omgeving kiezen.

Hoe gaat de verzending?

Ik moet zeggen, planten kopen via internet vond ik altijd wel spannend. Want hoe zouden ze dan thuis aankomen? Door Plant Rebelz worden ze netjes ingepakt voor verzending. Een grote plant wordt staand in een speciaal daarvoor bedoelde doos verzonden. Kleinere kamerplanten en stekjes worden goed verpakt verstuurd, zoals ook bij mij is gebeurd.

Plantrebelz goed verpakte stekjes

De potjes worden in plastic verpakt zodat potgrond minimaal eruit kan vallen tijdens het transport. Zo blijft ook het vocht goed behouden. De plantjes kwamen gezond en goed verzorgd bij me aan, met vochtige potgrond. Daar was ik erg blij mee! Natuurlijk zul je bij sommige plantsoorten de blaadjes voorzichtig een beetje uit elkaar moeten halen omdat ze wat op elkaar gedrukt kunnen zijn. Dit zie je hierboven bij het rechtse plantje. Gelukkig kunnen de meeste plantjes daar wel tegen.

Verkoopt Plant Rebelz alleen kamerplanten?

Kamerplanten én de stekjes daarvan zijn de core business van Plant Rebelz. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. De eigenaren hebben ze ook de leukste namen mee gegeven. Ik ontving bijvoorbeeld onder andere de ‘Happy Punk’ (Dracaena Magenta, links op de foto) en de ‘Smelly Smartass’ (Coffea Arabica, het grotere plantje op de foto’s hieronder).

Plant en stekjes van Plant Rebelz

Maar met alleen plantjes ziet het er niet echt aangekleed uit. Gelukkig kun je bij Plant Rebelz ook overpotten kopen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er stenen potjes, (hang)manden en potjes op pootjes. Voor ieder soort plant en smaak is er iets.

Daarnaast verkopen ze zogenaamde terrariums: een min-ecosysteem in een gesloten pot. Voor de plantenliefhebbers die niet altijd even goed zijn in het in leven houden van kamerplanten. De plantjes zitten dan in een glazen pot en houden zichzelf in leven. Het ziet er ook nog eens leuk uit! Naast deze levende planten verkopen ze ook andere goodies zoals droogbloemen, ansichtkaarten(sets), posters en cadeaukaarten. Zelfs een totebag, t-shirt en mondkapje behoren tot de mogelijkheden. Ook om een plant cadeau te doen heb je dus veel mogelijkheden bij deze vrolijke webshop.

Goodies Plant Rebelz ansichtkaarten droogbloemen

Het resultaat van mijn Plant Party

Het hoekje bij mijn thuisbureau was vrij saai. Een geurkaars en wat potjes, niet echt gestyled. Maar nu is het iedere ochtend een feestje om te gaan werken, want ik heb deze nieuwe groene vrienden bij me staan!

Plantparty mbv plantrebels planten en stekjes
Helaas heeft Plant Rebelz onlangs haar activiteiten moeten stoppen. De website is niet meer bereikbaar!

Meer informatie

Bij Plant Rebelz kun je dus terecht voor het kopen van kamerplanten, stekjes en andere plant-gerelateerde goodies. Ze zijn er in verschillende prijsklassen en groottes. Ik zou het zeker aanraden als je wat meer groen in je huis wil!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top