Een stralende lach met DR SMILE!

Kijk jij ook altijd het eerst naar de lach van mensen? Een mooie, rechte rij met tanden geeft een heel andere uitstraling dan een minder verzorgd gebit of scheefstaande tanden. Je kunt tot op zekere hoogte zelf iets aan die uitstraling doen, soms heb je wat hulp van DR SMILE nodig!

Aligners onzichtbare beugel voor rechte tanden

En die hulp van DR SMILE betekent niet altijd dat je meteen een ouderwetse beugel ‘moet’. Met onder andere goede verzorging kom je ook al een heel eind! Daarom in dit artikel wat tips die je misschien helpen bij een stralende lach en onweerstaanbare uitstraling!

Zorg goed je tanden

Deze eerste is een inkoppertje en waarschijnlijk wel bekend: Zorg goed voor je tanden! Je krijgt maar één set waar je lang mee moet doen, dus een goede mondhygiëne is belangrijk. Poets je tanden én je tong twee keer per dag, twee minuten lang. Voor optimale verzorging gebruik je ook tandenstokers om al het vuil tussen je tanden te halen en je tandvlees gezond te houden. Zeker als je tanden scheef staan, want dan kan de borstel wellicht niet in alle hoekjes komen.

Rechte tanden voor een stralende zomer

Oefen je glimlach

Lachen is gratis! En als je die glimlach nou ook nog even oefent voor de spiegel, word je er vrolijk van. Het helpt om je daarbij te ontspannen en aan iets leuks te denken. Dan komt die glimlach vanzelf!

Voor je algehele gemoedstoestand is het goed om genoeg slaap te krijgen. Dit helpt je ook om overdag te kunnen ontspannen waardoor die glimlach sneller op je gezicht zal staan.

Verzorg je lippen

Een lach is meer dan alleen je gebit: ook je lippen hebben verzorging nodig voor een oogverblindende uitstraling! Drink voldoende om droge lippen te voorkomen. Gebruik een lipscrub en breng lippenbalsem aan als je lippen droog aanvoelen. Zo zijn ze altijd in topconditie.

Dr Smile aligners onzichtbare beugel

Toch die beugel?

En zitten die scheve tanden je echt dwars? Dan is het toch aan te raden om eens te kijken naar hulp. Beugels zijn al lang niet alleen maar die buitenboordgevallen of metalen blokjes op je tanden.

Bij DR SMILE bieden ze bijvoorbeeld transparante aligners aan, waardoor je beugel bijna onzichtbaar is! Met behulp van een 3D scan wordt je gebit in kaart gebracht en passende aligners gemaakt. Meer weten? Dan raad ik je aan de website van DR SMILE te bekijken. Daarop vind je informatie over de prijzen, werkwijze en resultaatfoto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top