Eerste ooglook met Thirsty oogschaduwpalette

Een aantal dagen geleden postte ik al een artikel over mijn recente aankoop: het Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette! In dit artikel laat ik zien welke ooglook ik er als eerste mee maakte. Morgen volgt alweer de tweede creatie!

Ik wilde graag de glitters uitproberen, dus die wilde ik sowieso gebruiken. Verder wilde ik de look een beetje rustig houden. Dus ik heb veel bruintinten gebruikt in combinatie met de roze kleur Biiiitch!:

Jeffree Star Thirsty oogschaduw palette close-up kleur biiiitch!

Meestal al ik begin aan een ooglook weet ik van tevoren niet precies wat eruit gaat komen als eindresultaat. Zo ook in dit geval. Uiteindelijk werd het onderstaande creatie, die niet heel neutraal is, maar ook weer niet heel opvallend. Voor een feestje of festival kan deze look erg goed gedragen worden vind ik! Op kantoor is het misschien iets te opvallend, maar dat is al snel met zulke glitters.

Ooglook met Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette 2018

Om deze look af te werken gebruikte ik nog een gouden oogpotlood van Teeez en mascara van Maybelline. Als oogschaduwbasis gebruikte ik de Shadow Insurance van TooFaced die ook terugkwam in mijn Project Pan update.

Wat vinden jullie ervan? Houd je meer van neutrale looks of rock jij die opvallende ooglook wel gewoon naar je werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top