Empties en aankopen van april 2021

April was qua weer ongeveer net zo veranderlijk als mijn opgemaakte en gekochte items van maand tot maand. In dit artikel lees je over de maandelijkse empties en de aankopen die ik in april 2021 deed. Met de empties haalde ik zelfs een record. Kijk verder!

Empties van april 2021

Haircare

In de categorie haircare: een droogshampoo van het merk Aussie. Deze Wash + Blow in a can werkt erg fijn. Ik ervaar geen witte waas in mijn haar en het knapt er goed van op! Ter vervanging heb ik een andere van dezelfde serie nu in gebruik: Peach fusion!

Haarproducten die ik opmaakte in april 2021

Het tweede haarproduct wat ik opmaakte in april was de eZn Real Milk Hair Color waar ik een aantal dagen geleden al over schreef (lees via de link). Dit is een pastel purple haarverf van Koreaanse afkomst en die maak je natuurlijk in één keer op. Als je haarverf eenmaal gemengd hebt, kun je het namelijk niet meer bewaren.

Gezichtsverzorging

Vorige maand maakte ik al een Etos mud masker op, deze maand gebruikte ik een andere variant. Het Fruit Smoothie mud mask. Ook van Etos is het Peel off mask met manuka honey. Ik ga er nog niet teveel over vertellen, binnenkort verschijnt er op deze beautyblog een review van in totaal vier Etos maskers! Inmiddels staat de review online! Lees hem hier: Etos gezichtsmaskers getest!

Opgemaakte gezichtsproducten van april 2021

Een ander gezichtsproduct wat ik deze maand opmaakte is de Biodermal Pure Balance nachtbalsem. Ik heb hem met veel plezier gebruikt en vind het dus ook jammer dat hij op is! Ik ga nu verder met het opmaken van mijn N.A.E. Energia nachtcrème.

Make-up

Van de opgemaakte make-up van april word ik niet heel blij. De Makeup Obsession So Fine Brow Pencil en de Lord en Berry Shodo eyeliner waren allebei favorieten! Gelukkig heb ik al een vervangend wenkbrauwpotlood van NYX klaarliggen (review lees je hier: NYX micro brow pencil). Momenteel gebruik ik een liquid liner van Catrice als eyeliner, die werkt ook prima. De punt van Lord & Berry was echter wel een stuk smaller, dus wellicht ga ik hem nog opnieuw kopen.

Opgemaakte en weggegooide make-up april

De Urban Decay Eyeshadow Primer Potion lag eigenlijk al te lang in de lade voor ik hem openmaakte. Hij is niet helemaal op, maar ziet er ook niet echt goed meer uit. Doordat ik nu twee vervangende eyeprimers heb (Makeup Revolution Ultimate Eye Base en P. Louise base oogschaduwprimer) kon ik deze eindelijk met een gerust hart wegdoen.

Overige producten

Dan nog twee producten die ik niet echt in de andere categorieen kwijt kon: een oude Palmolive Ayurituel joyous shower gel en de Dr. Hauschka oogmake-up remover. Er staat nog een voorraadje shower gels in de kast en ik wil de oude producten ook mee opmaken, dus ik wissel lekker af onder de douche!

Palmolive showergel en Dr. Hauschka makeup remover opgemaakt

De oogmake-up remover was een tweefasen reiniger wat ik erg fijn vind. Onlangs kocht ik een vervanger: de Etos waterproof make-up remover. Ik denk dat ik de Dr. Hauschka

Totaal empties

In totaal heb ik uiteindelijk 10 items opgemaakt in april 2021. Ik wist dat er een paar dure dingen leeg zouden gaan deze maand, zoals de nachtcrème en make-up remover. De maskertje van Etos zijn het goedkoopste: 99 cent per stuk!

Lijst met empties

Het totaalbedrag is aardig opgelopen. Ik maakte voor maar liefst € 118,07 aan producten op! En dat is een persoonlijk record. Het laatste record stond op € 117,76 in augustus 2020. En alhoewel het geen wedstrijd is, is het toch een fijn gevoel om producten echt te gebruiken en op te maken!

Totaalbedrag opgemaakte producten

Tegelijkertijd voelen de empties ook als een soort goedmaker voor de aankopen die ik in april 2021 deed. Al viel het deze maand wel mee!

Aankopen in april 2021

Ik heb twee wat grotere uitgaven opgeschreven. De eerste is € 9,98 die ik uitgaf bij Kruidvat. Ik kocht er de Petal Fresh shampoo en conditioner voor, wat absolute favorieten zijn geworden!

Aankopen afgelopen maand april 2021

Het tweede bedrag, € 18,57, gaf ik uit op AliExpress. Ik kocht een aantal gellakken en meer van Venalisa. Ik las erover bij By Aranka en werd benieuwd. De lakjes zijn nog niet binnen, maar als ze er zijn laat ik ze natuurlijk zien!

Totaal bedrag gekochte producten april 2021

Het totaal kwam daarmee op € 28,55. Geen make-up of andere drastische aankopen gedaan. Ik heb ook niets nodig gehad, dus dat is mooi. Wel heb ik wat dingen aangeschaft voor fotografie en een ander project wat ik wil doen, maar die houd ik buiten deze beauty-aankopen. Dus wat dat betreft was dit een succesvolle maand!

Tot zover mijn empties en aankopen van april 2021! Heb jij veel gekocht op beautygebied afgelopen maand? Wat was het allerleukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top