Empties en aankopen van augustus 2021

Wat is de maand weer omgevlogen! Aan het einde werd het eindelijk een klein beetje zomer, hopelijk zet dat in september door. Dan kunnen we in ieder geval nog even genieten van mooi weer. Maar nu is het eerst tijd voor mijn empties een aankopen van augustus 2021!

Empties opgemaakte producten augustus 2021

Handzeep

Er ging weer een pot van mijn favoriete budget-handzeep op: de Kruidvat Aloe Vera handzeep. Zo’n navulverpakking kost maar € 1,99! De geur is heerlijk en hij houdt je handen lekker zacht.

Empties handzeep augustus 2021

Over budget-toppers gesproken: deze Ziaja Lemon Cake hands & body foam wash was ook een hit hier in huis! De geur is zoet (daar moet je van houden) en door het foam is het ook nog eens erg kindvriendelijk om te gebruiken.

Lichaamsverzorging

‘Lichaamsverzorging’ is misschien niet helemaal de correcte categorie voor deze Smoothly beauty supplementen, maar ik plaats ze toch hierbij. Het zijn supplementen die je huid zouden verbeteren. Ik ontving in de Beauté et Vogue summerbox een probeerverpakking met 30 capsules, op zo’n korte termijn heb ik geen effecten van de supplementen kunnen waarnemen.

Lichaamsproducten opgemaakt afgelopen augustus

Over deze Paula’s Choice 2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant schreef ik eerder al dat hij niet het gewenste effect op mijn huid had, helaas. Verder is het een fijne bodylotion in gebruik: hij laat zich goed uitsmeren en trekt snel in.

Overige producten

Stiekem hebben we toch wel wat zonnige dagen gehad in augustus (en juli) waardoor deze Australian Gold Sensitive Sun Protection voor Kids is opgegaan. Een aanrader: hij smeert goed uit, laat geen witte waas achter en ruikt ook nog eens lekker! En uiteraard heeft hij mijn kinderen goed beschermd tegen de zon.

Zonnebrand Kids Australian Gold opgemaakt en lash glue van Catrice

Als laatste niet zozeer een empty, maar het restje van deze Catrice Lash Glue is helemaal opgedroogd. Ik gebruikte hem al niet meer voor nepwimpers, maar om bijvoorbeeld steentjes op mijn gezicht te plakken. Zelfs daarvoor is hij nu echt te droog, dus hij moet weg!

Totaal empties

Deze maand waren het niet erg veel empties, uiteindelijk kwam ik maar uit op zes producten. Hierbij zaten wel wat duurdere items waardoor het totaalbedrag zelfs hoger uitkwam dan vorige maand.

Lijst Empties van augustus 2021

Het totaalbedrag aan empties van augustus 2021 is namelijk € 86,79! Een mooi bedrag om deze maand af te sluiten. Ik ben benieuwd naar de empties van september, er komen in ieder geval al wel weer wat producten aan die momenteel bijna op zijn.

Totaalbedrag opgemaakte producten empties augustus 2021

Aankopen in augustus

En dan de aankopen! Ook dat viel heel erg mee deze maand. Ik heb één item gekocht en ik weet eigenlijk niet wat dat is. Het is namelijk een mystery box van Colourpop! Volgens mij was het de eerste keer dat ze die verkochten, dus ik heb nog geen idee. Ik koos de middelste variant en dat kostte me ongeveer € 43.

Aankopen gedaan in augustus 2021

Het totaalbedrag van mijn aankopen komt dus ook uit op € 43 deze maand. Een prima bedrag, zeker als je dit afzet tegen de empties waarvan het bedrag twee keer zo hoog ligt.

Totaalbedrag aankopen augustus 2021

Tot zover weer mijn empties en uitgaven van augustus 2021! Op naar een volgende maand met hopelijk wat meer zon en nóg meer empties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top