Empties en aankopen van februari 2021

Vond jij deze maand ook zo snel gaan? Februari 2021 is alweer voorbij, dus tijd om naar mijn empties en aankopen van afgelopen maand te kijken. In januari had ik een hoger totaalbedrag aan aankopen, dus deze maand heb ik rustig aan gedaan. Kijk snel verder!

Totaal empties van februari 2021

Haircare

Als eerste de producten in de categorie ‘Haar’. Dit keer maakte ik vier producten op. Als eerste een Andrélon Zilver Care shampoo. De bijbehorende conditioner was al even geleden opgegaan. Ook maakte ik het cactus haarmasker van Action op. De review daarover lees je via de link.

Haarproducten opgemaakt in februari

Ook gingen afgelopen maand de Colour Protecting shampoo en conditioner op de in het de Directions Colour Kit zaten. Omdat ze onderdeel uitmaakten van een set heb ik de prijs hiervan geschat (afgeleid van de prijs van de volledige kit).

Gezichtsmaskers

Het zat er al even aan te komen, maar afgelopen maand was het dan toch zo ver: één van mijn favoriete gezichtsmaskers ging op! Het Revolution x Jake-Jamie strawberry donut face mask heb ik met veel plezier gebruikt! Ik ga nog even bekijken of ik hem opnieuw koop (of een andere uit de reeks). Ik heb namelijk nog een aantal maskers staan die ik eerst wat verder op wil maken.

Gebruikte gezichtsmaskers in februari 2021

Het Yadah Brightening Jelly Pack was een sheetmasker wat ik ooit kocht bij MeSoYou. Hij lag al wat langer in de kast en moest nu toch echt een keertje op. Het viel me op dat het een heel vochtig masker was met erg veel serum.

Het derde masker wat ik gebruikte kocht ik ooit eens bij Action en is van Dr. van der Hoog. Deze variant rook lekker en mijn gezicht werd er lekker zacht van. Een aanrader!

Overige gezichts- en lichaamsverzorging

In deze categorie heb ik overige gezichtsverzorging gecombineerd met andere producten voor de huid. Ik gebruikte naar tevredenheid het ROC Retinol Correxion Line Smoothing Daily Serum. Het tweede gezichtsproduct is de Troiareuke Skin Complex cocktail. De geur hiervan is echt zalig!

Lichaamsverzorging empties

Verder maakte ik een Nivea bodylotion sample op. Die was al eventjes open en moest nu toch echt op. Ook is de HEMA vegan handzeep met matcha tea extract opgegaan. Een fijne handzeep met een erg lekkere geur!

Make-up

De laatste categorie van deze maand is make-up. Vorige maand had ik al vier mascara’s weggedaan. Dit keer was het de beurt aan de Kruidvat Lash Define Skinny Mascara. Ik wilde hem eigenlijk nog niet weg doen, want het kleine borsteltje is erg makkelijk voor de onderste wimperharen. Maar het was toch echt tijd nu. Ik sluit niet uit dat ik het borsteltje ga hergebruiken!

Opgemaakte make-up skinny mascara Kruidvat Fix+

Ook maakte ik een sample op van de MAC Fix+ setting spray. Ik kreeg hem toen ik de MAC adventskalender 2020 kocht. De spraykop werkte niet echt fijn, maar ik vind de spray erg lekker ruiken!

Weggegooid afgelopen maand

In mijn empties van januari 2021 artikel vertelde ik al over mijn faal-bestelling bij SkinPlus. Ik heb het tweede product wat ik kocht opgezocht en deze kan nu dus ook weg. Gelukkig gaf ik er niet al teveel geld aan uit.

Weggegooid decluttered Gold skin mask

Totaal empties

Dit waren al mijn empties van februari 2021! Het was weer een hele lijst met opgemaakte producten. Het waren er in totaal 13.

Overzicht empties februari 2021

Het totaalbedrag kwam, met dank aan het ROC serum en de Troiareuke spray nog vrij hoog uit. Ik maakte namelijk voor € 86,51 producten op. Dat bedrag is een stuk hoger dan wat ik uitgaf!

Totaalbedrag empties februari 2021

Aankopen in februari

Afgelopen maand heb ik maar twee beauty-gerelateerde aankopen gedaan. Ik begon de maand goed, 1 februari kocht ik namelijk nepwimpers van Makeup Revolution bij Makeup Musthaves. Net als heleboel geurkaarsen overigens, maar die reken ik niet bij de beauty-aankopen.

Aankopen gedaan in februari 2021

Als tweede kocht ik halverwege de maand de Kruidvat gekleurde Lip Crayon toen ik in de winkels was voor het eerst sinds maanden. Mijn review daarover kun je lezen via de link.

Het totaalbedrag van aankopen kwam in februari 2021 dus niet boven de € 10 uit en daar ben ik eigenlijk best blij mee!

Totaalbedrag beauty uitgaven februari

Dit waren al mijn empties en aankopen van februari 2021. Wat heb jij als laatste kocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top