Empties en aankopen van juli 2021

Wat kan ik zeggen over juli? Het was in ieder geval een maand met best wat empties! Veel producten die tegelijk op gingen waaronder ook wat make-up items. Benieuwd? Lees dan snel verder om al mijn empties én aankopen van juli 2021 te bekijken!

Alle empties van juli 2021

Haircare

Afgelopen maand gingen er twee haarproducten op. De eerste was de vegan HEMA Everyday shampoo, waarover je eerder al kon lezen op mijn blog.

Haircare empties juli 2021

Het tweede product is een Andrélon Verrassend Volume duo mist. Een soort haarspray die volume zou geven. Ik moet zeggen dat ik dat effect gemist heb. Daarbij was de laatste tijd de spraykop niet echt goed meer, waardoor er steeds een dunne straal uit kwam in plaats van een mist. Al met al niet zo tevreden, dus ik ga deze niet opnieuw kopen.

Gezichtsverzorging

Het Benton Aloe Vera sheetmasker is nog steeds één van mijn favorieten, dus ik pakte hem er afgelopen maand weer eens bij. Het tweede product wat opging was de tonic uit de Louis Widmer Skin Appeal set, een fijn product om te gebruiken!

Gezichtsverzorging juli 2021

Het derde item is een Biodermal Sun Lip Balm met SPF25. Ik heb deze vorige zomer veel gebruikt en wilde hem deze zomer nog gaan gebruiken. Maar ik ontving in mijn Beauté et Vogue summer box een Bondi Sands lipbalm die ik ga gebruiken, dus ik besloot de Biodermal weg te doen.

Lichaamsverzorging

In de categorie lichaamsverzorging heb ik ook de Urtekram Soft Wild Rose Hand Wash ondergebracht. Een fijne handzeep met subtiele zoete geur. Hij was zo op!

Opgemaakte body care en hand wash urtekram

Iedere avond smeer ik mijn benen in met body lotion, afgelopen maand ging daardoor de Africa Organics Sensitive Body Lotion op. En onder de douche rook het afgelopen maand naar lavendel door de Urtekram Soothing Lavender Body Wash. Allemaal fijne producten om mijn lichaam te verzorgen. Als ik niet nog een hele voorraad zou hebben, zou ik zeker overwegen om ze opnieuw te kopen.

Make-up

Het is niet iedere maand zo dat ik veel make-up opmaak, maar bij de empties van juli 2021 zitten toch een aantal items. De mini beautyblender spons en de nagelvijl (uit de Only You adventskalender 2020) doe ik weg omdat ik ze niet meer ga gebruiken. Ik kocht nieuwe kleine beauty sponsjes van Essence om deze te vervangen. De nagelvijl heb ik gebruikt voor het behandelen van een wrat, dus die ga ik niet meer voor mijn nagels gebruiken.

Opgemaakte make-up in juli 2021

Het Maybelline Matte Maker poeder was eigenlijk nog niet op, maar er was al een behoorlijke pan zichtbaar. Op een gegeven moment braken er stukken los waardoor hij eigenlijk niet meer te redden was. Inmiddels heb ik een poeder van Catrice in gebruik waar ik eigenlijk niet zo tevreden over ben.

De Max & More eyeshadow primer gebruik ik bij swatches. Ik zou hem daarvoor zeker nogmaals kopen, maar heb eerst nog andere bases die ik wil opmaken. Het Precisely, My Brow Pencil zat in de Benefit adventskalender 2020 en beviel erg goed! Ik koop hem momenteel niet opnieuw, omdat er voor mijn behoeften ook andere potloden zijn die prima werken. En die een stuk goedkoper zijn.

Totaal empties

Het is weer een hele lijst geworden en ik ben blij om te zien dat ik dingen echt gebruik. Ook dingen die ik bijvoorbeeld ontvang om te reviewen worden eigenlijk allemaal gebruikt (soms weggegeven aan familie of vrienden). Ik realiseer me dat ik in de lijst niet heb gemarkeerd welke items ik heb gekregen. Bij de afzonderlijke artikelen staat het uiteraard wel aangegeven.

Overzicht empties van juli 2021

Het totaalbedrag aan empties van juli 2021 kwam uit op een mooi bedrag: € 76,06. Het Benefit potlood was het duurste product, en dat was nog maar de mini variant. Daarnaast scoorde de body lotion ‘hoog’ met € 12,00.

Totaalbedrag empties in juli 2021

Gekeken over de afgelopen maanden is € 76,06 wel ongeveer gemiddeld, misschien iets lager. Maar de ene maand maak je meer op dan de andere maand, het is geen wedstrijd.

Aankopen in juli

Mijn aankopen in juli zijn wel wat hoger dan normaal. Ik kocht drie keer beauty-gerelateerde items. Met stip op één van duurste uitgaven was uiteraard de Beauté et Vogue Summerbox, die inclusief verzenden op € 79,45 kwam. Op dezelfde dag werd ook mijn bestelling bij Morphe afgeschreven. Ik kocht o.a. het Icy Fantasy palette in de sale en nog een aantal items voor een winactie binnenkort (volg me alvast op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!).

Aankopen in juli 2021

Richting het einde van de maand liep ik nog eens Kruidvat binnen en kocht ik Jolly ontharingscrème en een aantal Kruidvat nagellakjes die je binnenkort allemaal hier voorbij ziet komen!

Totaalbedrag van aankopen

Het totaalbedrag kwam dan ook vrij hoog uit: € 129,42. Het wisselt bij mij steeds, de ene maand geeft ik ineens meer dan 100 euro uit en de maand erna 20. Het is maar net wat voor interessante dingen ik zie of wat ik ‘nodig’ heb. Ik heb ook niet echt een limiet voor mezelf, maar vind het wel fijn om een beetje inzicht te krijgen op deze manier.

Houd jij je uitgaven bij? Op wat voor gebied dan ook?

2 reacties op “Empties en aankopen van juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top