Empties en aankopen van juni 2021

Na een grijze mei-maand van 2021 kwam een warme juni, in dit artikel lees je over alle empties en aankopen die ik deed in die maand! Het was de maand waarin ik jarig was, waardoor ik een aantal dingen heb gekocht voor mezelf, dus kijk mee!

opgemaakte producten van juni 2021

Afgelopen maand was het een gevarieerd stapeltje producten wat ik opmaakte. Ik verdeelde ze in drie categorieën, kijk mee!

Doucheproducten

De drie producten in deze categorie zijn dingen die je gebruikt in de douche, dus vandaar dat ik ze samen heb gepakt. Als eerste een conditioner van Neutral, die gebruik ik vooral voor mijn dochters haar. Ik vind hem vrij duur, maar wel fijn in gebruik. Ik dacht dat ze ook een shampoo & conditioner in 1 hadden, eens kijken of ik die nog ergens kan vinden.

Doucheproducten opgemaakt afgelopen maand

De Sex & The City bath- & showergel is al héél oud en moest een keertje op. Hij zag er nog prima uit en rook nog hetzelfde, dus dit was het moment om hem te gaan gebruiken. Eindelijk gelukt om hem op te maken!

De babyshampoo koop ik bij Action, ik gebruik hem soms nog voor mijn zoons haar en om kwasten te wasten. Hier heb ik al een nieuwe fles van in gebruik.

Make-up

Hoe lang ik over de Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder heb gedaan weet ik niet, maar hij zit al járen in mijn collectie. Eindelijk was hij op en kon ik de Max & More Pretty Peach scented setting powder gaan gebruiken.

Opgemaakte make-up producten

De Catrice Liquid Liner heb ik ook lang gebruikt maar was nu toch echt ver op. Ik had nog een eyeliner van Essence liggen die ik nu gebruik. De W7 Cosmetics Flick & Grip adhesive eyeliner vond ik niet goed. Uiteindelijk heb ik hem denk ik 3 of 4 keer gebruikt, en nu is hij uitgedroogd. Ik heb hem ondersteboven bewaard, maar dit heeft niet geholpen. Waardeloos.

Overige producten

In deze categorie ‘overig’ zitten een aantal diverse producten die nergens echt goed bij pasten. Op mijn make-up tafel staat standaard een doos tissues. Deze kocht ik bij Action. Het is niet de beste, de tissues scheurden regelmatig als ik ze eruit trok. Andere keren kwamen er juist meerdere tissues tegelijk eruit. Maar goed, ik stel niet zulke hoge eisen aan tissues. Degene die ik nu gebruik komt van Aldi. De wattenschijfjes komen daar overigens ook vandaan. Ik gebruik ze vaak om mijn make-up eraf te halen. In combinatie met zelfgemaakte wattenschijfjes en wasbare reinigingsdoekjes.

Overige opgemaakte producten juni

De aloe vera handzeep van Kruidvat vind ik erg lekker ruiken, dus ik koop binnenkort weer wat nieuwe flessen. Ook van Kruidvat is deze zonnebrandcrème voor kids met SPF 50+. Een fijne sprayfles en hij beschermd de kinderhuid goed. Momenteel gebruik ik de Australian Gold zonnebrandcrème voor kinderen met SPF50.

Als laatste empty heb ik afgelopen maand het Kneipp Detox Care Sheet Mask gebruikt, tot nu toe bevallen ze allemaal erg goed!

Totaal empties

Uiteindelijk maakte ik elf producten op. Het totaalbedrag was niet zo hoog dit keer: € 41,37. Dit is het laagste bedrag van 2021 tot nu toe. Het zijn vooral budget producten die ik opmaakte dus dan blijft het totaalbedrag automatisch wat lager steken. Ik ben in ieder geval blij dat er steeds meer ‘oude’ producten opgaan zodat ze niet zomaar in de kast blijven staan.

Overzicht empties en opgemaakte producten van juni 2021
Empties opgemaakte producten van juni 2021

Aankopen in juni 2021

Deze maand heb ik, in tegenstelling tot de meeste andere maanden, meer geld uitgegeven dan dat ik aan producten heb opgemaakt. Zoals ik in de intro al zei was ik begin van deze maand jarig en besloot ik mezelf een aantal producten cadeau te doen. Zo kocht ik wat items bij Beauty Bay en deed ik een bestelling bij Boozyshop.

Bedragen van aankopen in juni 2021

Bij die laatste kocht ik onder andere het Boozyshop Pink Clay Detox Mask en een aantal dingen uit de Essence MINI trend editie. Bij Beautybay bestelde ik wat producten van Makeup Academy en facepalettes van BH Cosmetics. Dan zit je al snel aan een wat hoger bedrag.

Totaalbedrag aankopen in juni 2021

In totaal kwam het totaalbedrag van mijn aankopen in juni 2021 uit op € 85,44. De komende tijd zul je diverse artikelen zien verschijnen over producten die ik deze maand kocht. Ook wil ik binnenkort weer een winactie houden op mijn Instagram-pagina. Daar heb ik al een aantal items voor apart gelegd die ik zal aanvullen met wat nieuwe aankopen in juli! Als eerste op de hoogte zijn van deze winactie? Volg me dan nu alvast op Instagram!

Eén reactie op “Empties en aankopen van juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top