Empties en aankopen van maart 2021

Yay, het is lente! Op het moment van schrijven is het ook nog eens erg lekker weer, dus ik heb helemaal zin in de komende maanden. Eerst blik ik nog even terug naar maart: wat waren mijn empties & aankopen in deze derde maand van 2021?

Verpakkingen alle empties van maart 2021

Haircare

Laten we beginnen met haircare. De HASK Argan Oil shampoo en conditioner stonden al lange tijd in mijn douche. Steeds kwamen er andere shampoo’s, conditioners en maskers tussendoor om te proberen dus het duurde even voor ze op waren. Afgelopen maand was het dan toch zo ver, en nog eens bijna tegelijk ook!

Opgemaakte haircare shampoo conditioner haarmasker

Ook vond ik nog een sample van Garnier Loving Blends haarmasker. Dit masker is Curly Girl proof (zonder praoteïne). Afgelopen weekend besloot ik om toch maar eens nader onderzoek te doen naar de Curly Girl methode en zo kwam ik ook bij dit haarmasker uit. Handig, hoefde ik dat in ieder geval al niet te kopen (voor de probeerfase dan). Het masker is goed voedend, dus zeker een aanrader wat mij betreft. Al kan ik natuurlijk niet beoordelen hoe het op de lange termijn presteert, na 1x was hij op.

Gezichtsverzorging

De categorie skincare is deze maand wat groter (en er zijn ook een aantal dingen bijna op, dus die komen volgende maand). Als eerste de Yadah Red Energy oogcrème die ik een jaar (!) lang met plezier gebruikt heb (1x per dag). Over het Yuja Niacin Blemish Care serum schreef ik een maand geleden een review. Hij is veel te snel op gegaan jammer genoeg! Maar van de positieve kant: zo kan ik weer andere producten uitproberen.

Skincare empties maart 2021

Verder probeerde ik een gezichtsmasker van Etos waar ik maar liefst drie keer mee kon doen! Over een aantal Etos gezichtsmaskers ga ik binnenkort wat schrijven, eerst de andere varianten nog proberen. Inmiddels staat de review online! Lees hem hier: Etos gezichtsmaskers getest!

Als laatste een sample van een Mizon serum. Prima om te gebruiken, maar over de werking kan ik uiteraard weinig zeggen.

Lichaamsverzorging

De Urtekram Spicy Orange Blossom body wash was eigenlijk zo op, zeker toen mijn man hem ook ontdekte! Daarnaast maakte ik de handcrème op die in de Essence adventskalender 2020 zat.

Opgemaakte urtekram body wash en handcreme

Make-up

Als laatste de categorie make-up. Eindelijk maakte ik mijn Catrice HD Liquid Coverage foundation op. Hij was iets te geel voor me, maar bij Instagram looks zie je daar niets van. De vervanger staat al klaar: de Catrice True Skin foundation.

Opgemaakte make-up mascara foundation

Ook deed ik de SHEGLAM mascara weg. Wel een okee mascara voor 4 euro, maar ik zou toch liever voor Essence gaan.

Totaal empties

In totaal maakte ik elf producten op, variërend van shampoo tot serum. Het voelt fijn om ook dingen die al wat langer open waren, zoals de HASK producten, op te maken.

Totaallijst empties maart 2021

Mijn empties deze maand kwamen samen op een waarde van € 92,93. Best een flink bedrag waardoor ik me iets minder schuldig voel om mijn aankopen (daarover lees je hieronder meer). De oogcrème en het serum hielpen flink mee aan dat bedrag, de andere producten waren relatief goedkoop.

Totaalbedrag van empties van maart 2021

Aankopen in maart

Tot zover mijn empties van maart 2021, nu nog even kijken naar mijn aankopen! Zoals ik net al schreef heb ik in maart best veel gekocht. Ik wilde wat items uit de nieuwe collecties van Catrice en Essence proberen, kocht wat dingen bij Etos, een Lottie Londen highlighter en heb het Urban Decay Naked Wild West palette gekocht, wat best aantikt qua prijs.

Uitgaven aankopen maart 2021 bujo spread

Daarnaast bestelde ik ook wat items in mijn strijd tegen keratosis pilaris, zoals de Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Scrub. Mocht mijn nieuwe ‘behandeling’ een succes worden, dan zal ik daar zeker meer over vertellen.

Totaalbedrag aankopen maart 2021

Het totaalbedrag van de aankopen in maart 2021 kwam uit op € 157,83, een stukje meer dan het bedrag aan empties. Ik heb vorige maand natuurlijk niet zoveel uitgegeven en kreeg ook nog eens een financiële meevaller, dus ik vergeef het mezelf. Uiteindelijk ga ik aan het einde van het jaar kijken hoe de balans gemiddeld is van afgelopen jaar, ik ben erg benieuwd!

Wat is jouw beste aankoop van afgelopen maand geweest?

Benieuwd wat voor bullet journal spread ik voor april ga gebruiken? Bekijk hem alvast hier: Bullet Journal: Maandelijkse purchase trackers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top