Empties en aankopen van mei 2021

De laatste dagen van mei konden we eindelijk genieten van wat zonnestralen! Want wat was mei een treurige maand qua weer. Het inspireerde me ook niet echt om veel make-up te dragen, maar vandaag kun je wel lezen over mijn empties en aankopen van mei!

Empties en opgemaakte producten van mei 2021

Ik heb het stapeltje producten weer onderverdeeld in een aantal categorieën. Je leest hieronder meer over de empties van mei en vervolgens over mijn aankopen!

Make-up

Laten we beginnen met make-up! Het is een Benefit feestje deze maand! Al deze lege producten komen namelijk uit de Benefit adventskalender 2020. De Gimme Brow+ was eigenlijk al vrij snel uitgedroogd, jammer! Ik zag dat dit formaat (1,5 gram) ook los verkocht wordt. De mascara’s zijn een mini variant die niet verkocht worden. Er zijn wel mini’s van, maar deze exemplaren uit de adventskalender bevatten nog minder (3 gram per stuk).

Opgemaakte Benefit mini's uit adventskalender 2020

Over de mascara’s en tinted primer heb ik een artikel geschreven, je kunt hem hier lezen: Beauty Battle! Vergelijking van Benefit mascara’s. Ze hadden misschien nog wel even gebruikt kunnen worden, maar inmiddels zijn ze allemaal al 5 maanden open, dus het is beter van niet. Ik heb nog wel de Benefit They’re Real Magnet mascara in gebruik!

Gezichtsverzorging

Bij de gezichtsverzorging zitten twee maskers, één ervan is een Bamboo Green Tea masker van Dr. Van Der Hoog. Ik kocht hem al een tijd geleden bij Action en vond hem erg fijn! Het andere masker is een Etos Peel off mask waarover ik eerder al schreef. Dit was helaas niet zo’n succes.

Empties gezichtsverzorging in mei

Verder maakte ik een sample op van de Holika Holika 99% aloe vera gel. Eerder maakte ik al een hele verpakking daarvan op, dus die vind ik erg fijn! Als laatste in deze categorie was een pakje make-up remover doekjes van Alvira (Action). Ik vind ze erg fijn om mijn ‘grove’ make-up eraf te halen. Vervolgens ga ik met een zelfgemaakt wattenschijfje of bijvoorbeeld HEMA reinigingsdoekje aan de slag om de rest te verwijderen.

Overige empties

Als laatste nog twee producten in de categorie ‘Overig’. Over de Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil scrub schreef ik eerder al een lovende review. Jammer dat de pot leeg is, gelukkig had ik er twee gekocht!

Kneipp Beauty Geheim body scrub en anti tangle spray

Het tweede product is een anti-tangle spray van Action die ik vooral gebruik op het haar van mijn dochter. Het helpt echt goed om haar haren beter doorkambaar te maken dus de volgende sprayfles is alweer geopend.

Weggegooid afgelopen maand

Ik gooide ook een aantal dingen weg! Het eerste is een, ik denk 10 jaar oude, lippenbalsem in een grappig potje. Ik weet niet eens meer waar hij vandaan komt. Maar ik ga hem nooit meer gebruik (en heb dat ook amper gedaan, eigenlijk).

Weggegooide producten mei 2021

Het tweede item ontving ik via We Are Eves om uit te proberen (volg je me daar al?). Het is een ‘herbapeutische’ tandpasta. Dit betekent dat hij voornamelijk uit kruiden bestaat. Ik was gewaarschuwd dat je moest wennen aan de smaak en dacht dat het wel mee zou vallen toen ik hem alleen rook. Maar toen ik hem daadwerkelijk ging gebruiken was het een totale marteling die 2 minuten duurde. Ik heb het echt een aantal dagen geprobeerd, maar voor mij werd het niet beter. Mijn man heeft het nog ietsje langer geprobeerd, maar haakte daarna ook af. Ik zou niet weten wie ik hier nog blij mee kan maken, dus deze gaat helaas ook weg.

Totaal empties

De weggegooide producten tel ik niet meer voor mijn lijst met empties. Hieronder zie je dan ook alleen de lege producten onder elkaar.

Overzicht empties van mei 2021

Zonder de Benefit producten was de ‘opbrengst’ niet zo hoog geweest. Maar door die mascara’s en de Gimme Brow+ kwam het bedrag alsnog wat hoger uit: € 70,99.

Totaalbedrag empties mei 2021

Aankopen in mei

Tot zover de empties van mei, tijd voor de aankopen! Eigenlijk was het heel rustig afgelopen maand. Aan het einde van de maand kon ik de verleiding van de BPerfect Mystery Bag niet weerstaan en kocht ik die. Binnenkort lees je daarover meer op deze blog, dus hou het in de gaten! Hij kostte inclusief verzending € 42,99. Ik kwam er te laat achter dat ook bijv. Kash Beauty verkocht wordt via de BPerfect website, anders had ik nog wat meer gekocht denk ik. Maar goed, voor het aankoopbedrag was dit beter. Dat was namelijk het enige wat ik kocht aan make-up! Ik kreeg met moederdag nog wel het Essence The NUDE Edition oogschaduwpalette.

Aankopen van mei 2021

Ik vind niet alle nieuwe make-up collecties mooi. En bij de producten die ik wel tof vind, zoals bijvoorbeeld het nieuwe Makeup Revolution x Soph palette, denk ik al snel ‘ik heb al die kleuren al’. Dus dan vind ik het weer niet vernieuwend genoeg.

Mocht je producten in gedachten hebben die ik zeker eens moet uitproberen of waarvan je graag een review wil lezen, laat het me dan vooral even weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top