Empties en aankopen van november 2021

Het is weer zo ver! Een nieuwe maand is aangebroken, dus vandaag kijk ik nog even terug naar de empties van afgelopen maand: november 2021. En het was natuurlijk black friday, heb ik mezelf kunnen inhouden met de aankopen? Je leest het allemaal in dit artikel, dus kijk snel verder!

Alle empties opgemaakte producten van november 2021

Lichaamsverzorging

In de categorie lichaamsverzorging heb ik de meeste producten opgemaakt afgelopen maand: vier stuks! Als eerste een 30ml variant van Kiehl’s Crème De Corps die ik vond in De Bijenkorf adventskalender 2021. Een rotflesje om de bodylotion uit te krijgen en ik vond hem niet heel snel intrekken. Verder deed hij wel zijn werk, dus prima!

Over de Kneipp Beauty Secret bodyscrub schreef ik eerder al een lovend artikel, ik vind hem erg fijn! Dit is de tweede pot die ik opmaakte. Ik ga hem momenteel niet opnieuw kopen omdat ik nog een aantal bodyscrubs heb staan. Maar daarna komt hij weer op mijn wishlist!

Opgemaakte verzorgingsproducten voor het lichaam

Ook maakte ik de HEMA shower mousse op uit de kerstcollectie van vorig jaar. Hij ruikt erg lekker en je kunt er lang mee doen! En als laatste een Rexona deodorant met aloe vera. Ik kocht hem bij Action en vind hem lekker ruiken. Maar, hij geeft een witte waas en ik vond hem snel op gaan. Dus deze ga ik niet vaker kopen. Gelukkig heb ik nog een voorraadje aan andere deodorants staan!

Haircare

Twee haarverzorgingsproducten maakte ik afgelopen maand op. Het eerste is de Urtekram Wild Lemongrass shampoo. Een hele frisse geur en een fijne shampoo, je leest er meer over via de link.

Empties haarverzorging november 2021

Het tweede product is een haarmasker van Action: Let’s Go Mango! Deze ruikt heerlijk, is goedkoop en ging best veel wasbeurten mee in mijn geval. Of hij echt iets voor mijn haar heeft gedaan vind ik lastig te zeggen, maar hij was in ieder geval fijn in gebruik.

Make-up

Zelfs in de categorie make-up had ik afgelopen november 2021 een aantal empties! De Catrice primer was eigenlijk al veel te oud om te gebruiken, maar ik heb hem toch opgemaakt! Hij zag er nog uit zoals toen ik hem kocht en rook ook nog hetzelfde. Het is een prima primer voor mij, niets bijzonders verder.

Opgemaakte make-up items afgelopen maand

De Benefit They’re Real Magnet mascara was een hele hype toen hij uitkwam dus wilde ik hem natuurlijk ook proberen! Hij is me goed bevallen, maar ik vind het nog steeds wel veel geld voor een mascara (deze mini kostte ca. € 17, voor een full size betaal je zo’n € 30).

Overige empties

Nog een aantal andere empties van afgelopen november: Huggies babydoekjes. Die koop ik bij Action en gebruik ik om bijvoorbeeld oogschaduwswatches van mijn arm te verwijderen. De Alvira wattenschijfjes komen ook van Action. Ik heb overigens geen nieuwe gekocht omdat ik over wil stappen op wasbare, herbruikbare wattenschijven. Volgens mij heb ik nog wel ergens grote wattenschijfjes liggen die nog op zullen gaan, maar nieuwe koop ik niet meer.

Overige empties van november 2021

Het parfumsample van Illamasqua’s geur Freak was al erg oud en wilde ik toch een keer opmaken. Volgens mij is dit een unisex geur, ik vond hem persoonlijk iets te zwaar. En als laatste maakte ik een FOREO Make My Day sheetmask op die ik gebruikte in mijn FOREO UFO Mini.

Totaal empties

In totaal maakte ik 12 producten op, wat best een flink aantal is wat mij betreft. Het duurste is de Benefit mascara, en daar had ik nog wel korting op gekregen waardoor ik geen € 17 betaalde, maar bijna € 13. Het goedkoopste zijn de items van Action zoals de babydoekjes en wattenschijfjes.

Overzicht empties november 2021

Het totaalbedrag kwam, doordat er vrij veel goedkopere items bijzitten, niet heel hoog uit. Ik maakte producten op voor iets meer dan € 50. Zeker geen record, maar wel een mooi bedrag!

Totaalbedrag opgemaakte producten november 2020

Aankopen in november

Natuurlijk waren er naaste empties ook aankopen in november 2021. Alhoewel, ik heb me goed weten in te houden met de Black Friday deals! Aan het begin van de maand kocht ik de Only You adventskalender 2021. En volgens mij is dat mijn enige beauty-gerelateerde aankoop geweest.

Aankopen van afgelopen maand

Daarom bleef het totaalbedrag van mijn aankopen ver onder het bedrag van de empties, fijn!

Totaalbedrg aankopen van november 2021

Over een maand volgt alweer het laatste ‘empties en aankopen’-artikel op deze blog. Het was leuk om inzicht te krijgen in hoeveel ik producten daadwerkelijk gebruik en opmaak, maar ik weet niet of ik het volgend jaar nog bij ga houden. Mocht je graag ook volgend jaar dit soort artikelen zien (of misschien in een andere vorm?) laat het me dan vooral even weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top