Empties en aankopen van oktober 2021

Dit was de maand waarin ik besefte dat de zomer dan toch écht over was zonder echt zomer te zijn geweest. We gaan weer op naar de korte, koude dagen, maar mét de feestdagen in het vooruitzicht. Vandaag blik ik nog even terug naar oktober 2021 door mijn empties en aankopen van afgelopen maand te delen!

Empties en decluttered items van oktober 2021

Deze maand heb ik niet zoveel empties dus heb ik ze niet verder opgedeeld in categorieën. Wel heb ik weer een aantal dingen weggegooid (decluttered), dus ook die zie je terug in dit artikel. En natuurlijk bespreek ik onderaan mijn aankopen van oktober!

Empties van oktober 2021

In totaal heb ik maar drie dingen opgemaakt afgelopen maand! Het kan niet altijd feest zijn. Ik heb weinig tijd genomen voor bijvoorbeeld een maskertje en soms duurt het gewoon wat langer voor dingen op zijn.

Wat ik wél opmaakte was een The Body Shop Body Yogurt van de feestdagen van 2020. Het was de geur Winter Jasmine die ik niet meteen superlekker vond, maar hij was rook erg fris. De ‘Yogurt’ was erg lichtgewicht, gemakkelijk uit te smeren en trok snel in. Wat mij betreft een aanrader!

Empties oktober 2021

Ook de Sensitive Body Wash van Africa Organics ging afgelopen maand helemaal op. Een fijne douchegel waar ik eerder al een review over schreef (klik op de link om meer te lezen).

Als laatste maakte ik een parfumsample van Boss op: de geur Alive. Een hele fijne geur die ik op mijn wishlist zet. Al ga ik wel eerst wat andere parfums opmaken, want ik het er nog een aantal staan…

Overzicht Empties van oktober 2021

Het totaalbedrag van de empties was dan ook niet erg hoog deze maand: € 22 om precies te zijn. Volgens mij het laagste maandbedrag van de afgelopen twee jaar. Op naar de volgende maand!

Totaalbedrag opgemaakte producten in oktober 2021

Decluttered

Wel heb ik nog een aantal dingen weggegooid. Zo begon ik na het opmaken van de Body Yogurt aan een andere bodylotion die al erg lang in de kast stond: Love Etc…, ook van The Body Shop. Hij leek op het eerste gezicht nog goed te ruiken, maar toen ik hem eenmaal uitsmeerde op mijn huid rook hij toch niet meer zo fris. Ook niet gek na zoveel jaar, dus deze gaat weg!

Het tweede item gaat toch wel met pijn in mijn hart weg. In De Bijenkorf adventskalender 2021 vond ik het Revitalash wimperserum. Toen ik hem wilde gaan gebruik bleek deze echter compleet uitgedroogd! Ter compensatie ontving ik van De Bijenkorf een cadeaubon van € 10, maar ik had liever het serum uitgeprobeerd.

Decluttered weggegooid oktober 2021

Verder gooide ik eindelijk een Vitamine C serum weg die al erg lang in de kast staat. En ook de BOD Mermaid Glitter Gel gaat weg. Het zijn biodegradable glitters, erg milieuvriendelijk, maar kennelijk niet lang te bewaren. Zo oud was dit potje namelijk nog niet!

Uitgaven in oktober 2021

Mijn beauty-gerelateerde uitgaven waren afgelopen maand wél wat hoger! Het is de tijd van de adventskalenders dus ik heb er nog een aantal gekocht afgelopen maand. Zo kon je de Max & More adventskalender en de Zalando Beauty adventskalender al zien en komt er komende week nog een unboxing aan.

Overzicht uitgaven van oktober 2021

Daarnaast kocht ik het The Simpsons x Revolution Spooktacular Face Palette en vond ik bij TK Maxx het Caramel Melange palette van Zoeva voor maar € 6,99! Die kon ik ook niet laten liggen.

Uiteindelijk kwam het totaalbedrag op iets meer dan € 165. Ik denk dat ik niet nog meer adventskalenders ga kopen. Of misschien nog een wat goedkopere als ik de verleiding niet kan weerstaan.

Totaalbedrag uitgaven beauty make-up oktober 2021

Tot zover weer mijn empties, weggegooide items en aankopen van oktober 2021! Heb jij al adventskalenders in huis voor december?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top