Empties en aankopen van september 2021

Het is herfst! En dat is ook aan het weer te merken. Het is inmiddels oktober en dat betekent dat het tijd is voor de empties én aankopen van september 2021. Vooral veel aankopen, want de beauty adventskalenders van 2021 komen langzaam aan allemaal beschikbaar! Kijk snel verder.

Empties en weggegooid september 2021

Gezichtsverzorging

In de eerste categorie heb ik ook meteen de meeste producten opgemaakt afgelopen maand. Ik nam twee samples mee op vakantie: een Heimish facial cleanser en een SPF 50+ crème van Mizon. Vooral die laatste beviel me erg goed! Hij ruikt lekker en beschermde mijn gezicht goed.

De Dr. Hauschka gezichslotion heb ik een hele tijd gebruikt en was vooral makkelijk in gebruik. Even spuiten en laten intrekken, en klaar! Aan de geur moest ik even wennen. Je kunt er meer uitgebreid over lezen in mijn review via de link!

Gezichtsproducten opgemaakt september 2021

In de laatste dagen van september 2021 gingen nog twee andere producten op. De gezichtsreinigingsdoekjes van Alvira (Action) die ik altijd gebruik als ik een uitgebreide look heb gemaakt (foto’s komen snel op Instagram!). Van de Louis Widmer Skin Appeal lijn was de tonic al eerder opgegaan en nu is ook de crème op. Een fijne crème, vooral in combinatie met de tonic en reinigingsmousse.

Make-up

Ik heb twee make-up items weggedaan. De eerste is de NOTE Master Sculpt mascara. Een prima mascara voor kantoordagen, de uitgebreide review lees je via de link. Natuurlijk met voor- en nafoto’s!

Make-up opgemaakt afgelopen maand

Eindelijk heb ik ook de Kruidvat Arch Perfector weggedaan. Ik ben niet vaak negatief in een review, want ik vind vaak wel positieve punten. Maar deze wenkbrauwpen viel me echt tegen. Ik heb hem amper gebruikt, maar inmiddels komt er ook weinig kleur meer uit. Dus besloot ik hem weg te doen.

Overig

Nog twee producten: een 8×4 deodorant die ik wel vaker heb opgemaakt. Momenteel gebruik ik een Rexona Aloë Vera deodorant.

Opgemaakt deodorant en geurstokjes van Kneipp

Het tweede zijn geurstokjes van Kneipp in de geur Sandalwood Patchouli. Niet helemaal mijn geur, maar ze geven welk een sterke geur af dus zijn qua kwaliteit goed! Ook hebben ze wel een paar maanden gestaan. Over een andere geur schreef ik eerder dit artikel: Kneipp Goodbye Stress geurstokjes.

Totaal empties

In totaal heb ik negen items opgemaakt, waarvan 2 samples. Prima resultaat vind ik! Langzaam maar zeker gaan steeds meer producten op, dat is een fijn gevoel.

Empties overzicht lijstje van september 2021

Het totaalbedrag aan empties kwam voor september 2021 uit op € 58,74. Enigszins aan de lage kant, maar goed, het gaat ook niet om het bedrag. Het duurste item wat opging is de Dr. Hauschka gezichtslotion. Verder waren het vooral wat goedkopere items.

Totaalbedrag opgemaakt empties september 2021

Aankopen in september

De aankopen in september waren wel wat duurder dan de empties. In totaal kwam ik op een bedrag van maar liefst € 135,85.

Totaalbedrag aankopen september 2021

Eerst kocht ik de Essence adventskalender van 2021 met nog een aantal items bij Boozyshop. En twee dagen later kreeg ik opeens een mailtje dat de adventskalender van De Bijenkorf op voorraad was, dus heb ik die ook nog besteld. En dan gaat het hard!

Ik wil nog een aantal adventskalenders om te unboxen, dus komende maand zullen er nog wel meer uitgaven zijn! Ik vind het erg leuk om die dingen uit te pakken, dus dan vind ik het ook niet zo erg als het wat geld kost.

Wat was jouw duurste aankoop van afgelopen maand?

— Alvast de purchase trackers van de komende maanden bekijken? Klik dan door naar dit artikel: Bullet Journal: Purchase trackers september – december! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top