Empties van januari 2020

Ook dit jaar zal ik weer maandelijks mijn lege producten bijhouden! Wat heb ik opgemaakt en wat vond ik ervan? Met dit jaar een heuse administratie erbij. Lees verder voor mijn empties van januari 2020!

Het was niet een maand waarbij ik extra gefocust heb op bijvoorbeeld het opmaken van samples. Er zijn dan ook niet heel veel producten opgegaan. Laten we het jaar gewoon maar rustig beginnen.

Empties januari 2020 lege verpakkingen beauty

Uiteindelijk kwam ik op zes producten die leeg zijn of die ik weggooi. Hieronder een korte beschrijving! Van links naar rechts, van boven naar onder:

  • Makeup Revolution serum: Een fijn serum die me bij continu gebruik (2x per dag) helpt om een zuivere huid te houden. Of in ieder geval, meer zuiver dan als ik hem niet zou gebruiken. Ik zou hem zeker opnieuw kopen, maar heb eerst die van The Ordinary aangeschaft, ook met niacinamide en zinc. Eens kijken of die net zo goed werkt!
  • Biodermal littekencrème: zoals je aan de verpakking kunt zien is dit al een oude crème. Ik heb hem een tijdje erg consequent gebruikt, maar nu eigenlijk al jaren niet meer. Daarom heb ik besloten hem weg te doen. Ik vermoed dat de werking inmiddels sterk verminderd zou zijn en ik heb hem niet echt meer nodig.
  • Kruidvat nailpolish remover (non aceton): Dit is één van de goedkoopste nagellakremovers die je bij Kruidvat kunt kopen en hij doet zijn werk prima. Hij ruikt best sterk, maar dat stoort me eigenlijk niet. Ik heb eigenlijk nog nooit een lekker ruikende nagellakremover gehad. Er is ook een variant met aceton en een non-aceton in een grotere fles. En die laatste is wat ik gekocht heb als vervanger!
  • OASE hair vitamins heb ik ruim een maand geprobeerd. Het zijn haarsupplementen in de vorm (en smaak) van een snoepje. Je kunt de review lezen op mijn blog! Het effect ervan op je haar wordt echter pas na 2 tot 3 maanden zichtbaar, dus daar kan ik niets over zeggen.
  • Max & More beautyblender: ik was iets te ruw met schoonmaken, dus de spons gaf al snel op. Ook hiervan kun je een review lezen via het linkje.
  • Als laatste mijn Essence Lash Princess mascara. Hele fijne mascara die ik alweer ruim drie maanden in gebruik had. Na die periode kun je mascara’s beter wegdoen, dus dat doe ik dan ook braaf. Momenteel heb ik de Maybelline Volum’ Express The Rocket in gebruik.

Empties 2020 administratie

Op Instagram zag ik verschillende mensen die bijhouden hoeveel de producten die ze opmaken hebben gekost. Het leek me ook leuk om zo’n overzicht te maken en dan aan het einde van het jaar op te tellen voor hoeveel geld ik eigenlijk heb opgemaakt en weggedaan.

Empties van januari 2020 prijzen bullet journal

En waar kan ik dat beter in bijhouden dan in mijn bullet journal? Ik heb een overzicht gemaakt voor heel het jaar en die vul ik dan steeds in. Aan het einde van de maand tel ik alle bedragen bij elkaar op. En aan het einde van het jaar weet ik dan ook hoeveel ik op jaarbasis heb opgemaakt en weggegooid!

Zoals je kunt zien waren mijn empties van januari 2020 maar liefst € 61,02 waard. Ik zeg wel ‘maar liefst’, maar ik heb eigenlijk geen idee of dat veel is of niet. Daarom ben ik wel benieuwd naar het einde van het jaar, dan kan ik alles een beetje vergelijken!

Hou jij je empties of weggegooide producten ook ergens bij?

2 reacties op “Empties van januari 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top