Empties van maart 2020

April is begonnen, het weer wordt (eindelijk!) beter en dus is het ook weer tijd om even stil te staan bij de producten die ik heb opgemaakt afgelopen maand. In dit artikel zie je mijn empties van maart 2020!

Empties maart 2020 overzicht

Er zaten een paar mooie producten bij en natuurlijk ook wat producten waar ik meer van had verwacht. Afgelopen maand heb ik één product weggedaan, gedecluttered. Het was deze oude Etos handcrème.

Decluttered maart 2020 Etos handcreme

Doordat ik nu vaker mijn handen was is een handcrème geen overbodige luxe. Ik had deze Etos handcrème al een tijdje in de kast liggen. Wel eens gebruikt, maar niet vaak. Als een crème er nog goed uit ziet en ruikt zoals hij zou moeten ruiken gebruik ik hem gewoon. Maar toen deze uit de tube kwam, kwam er tegelijkertijd een vage grijze substantie uit die ik snel heb geclassificeerd als schimmel. Dag handcrème!

Gezichtsmaskers

Ook deze maand heb ik weer wat gezichtsmaskers geprobeerd, twee sheetmasks en een peel off mask.

Empties gezichtsmaskers sheetmasks

De twee sheetmaskers zijn opzich goed bevallen. Het Innisfree Aloe Vera masker ruikt goed en bleef netjes zitten. Het Holika Holika Avocado masker droogde iets sneller uit, maar was alsnog fijn in gebruik.

Verder gebruikte ik nog het Fruity Cocktail Peel Off masker van Kruidvat. Die kocht ik afgelopen september, maar kwam er nu pas aan toe hem te proberen. Er zitten er twee in 1 verpakking, maar ik weet niet of ik de andere nog ga gebruiken. Een sterke alcoholgeur kwam naar boven (omdat het ‘cocktail’ in de naam heeft hoeft het niet naar alcohol te ruiken toch?) en het masker bevatte ook alcohol. Dus ik vraag me af hoe goed deze voor mijn huid was. Geen aanrader dus!

Overige producten

En dan nog wat overige producten, zoals een sample van Mario Badescu. Ik was erg benieuwd naar dat merk want ik had er al veel goeds over gehoord. Deze cleansing gel deed zijn werk goed en hij rook lekker, dus ik ben blij dat ik hem zo kon proberen.

Empties maart 2020 wattenschijven mascara bodyscrub

De Hema Body scrub gel is al héél oud, maar rook nog steeds lekker. Dus ik besloot hem nu eindelijk eens op te maken. De grote wattenschijven kocht ik volgens mij bij Action en zijn prima in gebruik. De Max & More mascara zat in de Max & More Deluxe adventskalender. Prima voor een neutrale look, maar verwacht er geen wonderen van.

Totaal

Dit waren al mijn empties op beauty-gebied van maart 2020! In totaal waren het 8 producten met een totale waarde van ongeveer 10 euro.

Totaal prijzen empties maart 2020

Sommige prijzen zijn geschat omdat het bijvoorbeeld oude producten zijn, maar volgens mij klopt het totaal wel ongeveer. Ik heb geen dure producten opgemaakt deze maand, dus het totaalbedrag is ook niet zo hoog. Maar dat is niet erg, ik gebruik mijn producten en dat is de bedoeling.

Eén reactie op “Empties van maart 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top