Empties van april 2020

Er is weer een maand voorbij! April was de maand van thuiswerken, corona / covid-19 en quality time met het gezin én voor mezelf. Kijk mee naar de empties van april 2020!

Deze maand heb ik wat meer producten opgemaakt dan vorige maand en ook het totaal bedrag is wat hoger. Ik heb ze per categorie uitgesplitst.

Empties april alles

Handcrèmes

Ik zei het al eerder, maar in deze corona-tijd gaat de handcrème wat sneller op dan normaal. Door het extra handen wassen hebben ze wat meer verzorging nodig. Ik heb een oudere Nivea handcrème opgemaakt en de Essence crème die uit de Essence adventskalender 2019 kwam.

Empties april 2020 handcreme

Beide zijn fijn, al vind ik de Nivea-variant iets te vettig. Je blijft hem lang voelen, waardoor ik hem het liefst op doe voor ik ga slapen en niks meer hoef aan te raken. Momenteel heb ik de Ziaja geitenmelk handcrème in gebruik, ook een hele fijne!

Gezichts- en lichaamsverzorging

De biocura micellaire reinigingsdoekjes gebruik ik om mijn Instagram looks te verwijderen. Daar zit vaak zoveel kleur op dat ik het zonde vind om met wattenschijfjes ofzo te doen. Met deze doekjes gaat het meeste er af. Vervolgens reinig ik mijn gezicht dan nog extra met mijn normale producten, zodat alles lekker schoon is.

De Upcircle Bodyscrub was een soort sample, de laatste uit de pamperkit die ik een tijd geleden ontving. Deze had de geur lemongrass en was eigenlijk best aangenaam om te gebruiken!

UpCircle bodyscrub en Kneipp sheet maskers

Als laatste in deze categorie heb ik deze maand ook nog twee fijne sheetmaskers van Kneipp gebruikt! Over de Chill Out kun je een uitgebreide review op mijn blog lezen. De Hydro Kick ruikt super lekker! De laatste van de drie Kneipp sheetmasks ga ik in mei ook nog uitproberen denk ik!

Haarverzorging

Haarverzorging, haarkleuring… Over het Silver Care Mask van Action kon je eerder al lezen. Een fijn product in gebruik en niet duur. Of het echt heeft geholpen om mijn haar minder geel te maken… Het werd er in ieder geval niet erger van!

Arctic Fox haarkleuring en Action masker

Vervolgens dook ik de wereld in van de (felle) haarkleuring en probeerde twee kleuren van Arctic Fox: Girls Night en Periwinkle. Beide flacons zijn helemaal leeg, nadat ik twee keer geprobeerd heb mijn haar te kleuren. Helaas was het effect van deze producten minimaal. Kan aan mij hebben gelegen, momenteel zit ik namelijk met knalroze haar dit artikel te typen (ander merk, dat dan weer wel). Ik zal de komende tijd verschillende merken haarkleuring uitproberen. Daar lees je natuurlijk alles over op deze blog!

Totaal

Het totaalbedrag van mijn april 2020 empties komt op bijna 45 euro (de prijs van de Essence handcrème heb ik gegokt, aangezien die onderdeel was van een adventskalender).

Empties april 2020 overzicht totaal

De totaalprijs is voor mijn doen aan de hoge kant, vooral door de Arctic Fox haarkleuring die bijna 30 euro kostte. De overige producten waren wat meer budget.

Had jij nog leuke empties deze maand? Welk product vond je het fijnste om te gebruiken?

2 reacties op “Empties van april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top