Empties van augustus 2020

En zomaar ineens was daar het herfstweer! De hittegolf die ons land teisterde begin augustus kan ik me al bijna niet meer herinneren. Alhoewel, de twee zonnebrandcrèmes in dit artikel brengen me weer even terug naar de zomer. Kijk mee naar mijn empties van augustus 2020!

Alle opgemaakte producten van augustus

Het is in ieder geval een kleurrijke foto geworden, al mijn opgemaakte producten zo bij elkaar! Het was een maand waarin alles zo ongeveer tegelijk op leek te gaan aan het begin van de maand.

Zoals gebruikelijk heb ik alle opgemaakte producten weer opgedeeld per categorie. Hieronder zie je allemaal voorbij komen!

Gezichtsverzorging

 • Over het Gold Lip Mask van Action heb ik een review geschreven. Ik was geen fan, dus zou het niet meteen aanraden.
 • De Holika Holika 99% Aloe Soothing Gel heb ik best lang gebruikt, vooral als mijn huid wat extra verzorging nodig had. Ook heb ik hem gebruikt om zelf desinfecterende handgel te maken. Door deze gel is mijn liefde voor aloe vera aangewakkerd. Ik heb hem nog niet opnieuw gekocht, maar sluit niet uit dat ik dat nog doe!
 • De Dr. Hauschka Melisse crème kreeg ik toegestuurd om te testen. Ik was niet meteen enthousiast over de geur, maar eigenlijk was het wel een hele fijne, lichte crème. Inmiddels heb ik andere crèmes in gebruik!
 • Als laatste heb ik een sample opgemaakt van Purito: de Centella Unscented Toner. Ik heb hem volgens mij 2 of 3 dagen kunnen gebruiken, in ieder geval te kort om iets over de werking te kunnen zeggen.
Opgemaakte gezichtsverzorging aloe gel melisse crème lipmasker Action

Opgemaakte make-up

 • Okee, hij was niet helemaal op, maar deze mascara had zijn beste tijd gehad. Ik heb maanden met plezier deze Maybelline The Rocket mascara gebruikt. Het was de enige waterproof mascara die ik open had liggen, soms vind ik dat toch wat fijner. Bijvoorbeeld op regenachtige dagen!
 • Met deze Urban Decay Primer Potion sample heb ik verrassend lang gedaan! Ik wilde eerste deze sample opmaken die ik bij de bestelling van de fullsize kreeg. Inmiddels ligt de grote variant al een tijdje in de kast. Eindelijk kan hij nu open!
Opgemaakte make-up mascara oogschaduwbasis

Zonnebrandcrème

Toch maar een aparte categorie aangemaakt voor deze twee zonnebrandcrèmes. De Kruidvat Solait SPF50+ Kids is al een tijdje favoriet. Werkt fijn en beschermt goed. Die wordt volgend jaar zeker opnieuw gekocht als hij er dan nog steeds is. Ik gebruik hem overigens ook voor mezelf. Wat goed is voor kinderhuidjes is vast ook goed voor de mijne!

Over de Biodermal Hydraplus SPF50+ zonnespray heb ik een aantal maanden geleden geschreven. Deze zonnespray ruikt echt heel erg lekker, werkt goed en ik vind het jammer dat hij op is! Natuurlijk hebben we hem nu niet echt meer nodig. Volgend jaar toch maar eens kijken of hij nog te koop is!

Zonnebrandcreme van zomer 2020 empty

Overige opgemaakte producten

Voor deze producten kon ik niet echt een categorie bedenken, dus het is ‘overige’ geworden.

 • Deze bodybutter kocht ik lang geleden bij Aldi volgens mij. Ik was hem al vergeten en wilde hem eigenlijk weggooien. Maar toen ik hem openmaakte rook hij zo lekker dat ik hem toch helemaal opgebruikt heb! Hij was iets steviger dan ik gewend ben van een body butter, waarschijnlijk omdat hij al wat ouder was. Hij deed zijn werk verder nog prima!
 • Het Crazy Color Silver flesje had eigenlijk al bij de empties van juli 2020 gemoeten, maar toen had ik hem apart staan omdat ik er nog een artikel over moest schrijven. En zo kwam het dat hij in deze augustus-editie belandde.
 • En uiteindelijk heb ik nog de Thisworks Deep Sleep Pillow Spray opgemaakt waar ik eerder al over schreef. Ik ontving hem in de Lookfantastic Royal beautybox die ik kocht en het was leuk om eens te proberen. Ik heb er niet heel veel baat bij gehad en ik vond de geur ook niet geweldig dus ik ga hem niet opnieuw kopen.
Leeg body butter crazy color silver en pillow spray

Totaal empties augustus 2020

Mijn empties-bakje was aan het einde van deze maand goed gevuld! Maar liefst elf producten zaten er in en dat geeft toch wel een goed gevoel. Ieder leeg product is weer de kans om iets nieuws te proberen. Zo zie ik het ook echt! Natuurlijk is het af en toe jammer dat fijne producten op gaan, maar vaak staat er alweer een ander product te wachten wat ook weer fijn is.

Overzicht opgemaakte producten empties van augustus 2020

Het geeft in ieder geval een soort genoegdoening dat ik de producten die ik koop (of krijg) ook echt gebruik en mee op maak. Het totaalbedrag is volgens mij ook nog niet zo hoog geweest als van afgelopen maand. Maar liefst € 117,76! Dat is voornamelijk te wijten (of danken?) aan de Biodermal zonnespray, Dr. Hauschka crème en de Deep Sleep Pillow Spray.

Empties totaal bedrag augustus 2020

Dit waren ze, mijn empties van augustus 2020! En nu op naar komende maand. Er zijn in ieder geval een aantal producten die ik regelmatig gebruik die komende maand op zullen gaan, verwacht ik.

Welk product heb jij het laatst opgemaakt? Ga je het opnieuw kopen?

8 reacties op “Empties van augustus 2020

 1. Hoop opgemaakt. Ik ben nu ook eerst alles uit onze voorraadkast aan het opmaken en koop echt alleen van mijn must have producten nieuwe; in de uitverkoop of 1+1 gratis 😉

 2. Wat lekker veel! Ook best grote verpakkingen waar je best even mee kan doen, dus exht veel opgemaakt!

  Psje; bij de de zonnebrand moet beschermt met een t, taalnazi Froukje valt het weer op 🙈🙈😬 Sorry voor mijn gezeur

  1. Oeps! Aangepast, thanks 😀
   Met de zonnebrand opmaken hebben de kinderen goed geholpen 😉 En soms heb je zo’n maand waarin alles tegelijk op is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top