Empties van december 2020

Happy New Year! Welkom in 2021, het jaar waarin we hopelijk weer uit de lockdown kunnen en gewoon mensen kunnen omhelzen. Vandaag kijk ik nog even terug naar alle empties van december 2020! En ik neem je ook alvast mee in de plannen voor dit komende jaar.

Alle opgemaakte producten van december 2020

Hierboven zie je alvast een overzichtsfoto. Dit keer heb ik het opgedeeld in twee categorieën: skincare en de rest. Laten we met die eerste beginnen.

Skincare empties

Het meeste wat ik afgelopen maand opmaakte valt in deze categorie.

  • Dr. Van Der Hoog twee fasen reiniger. Een fijne make-up remover die geen moeite heeft met bijvoorbeeld waterproof mascara. Ik zou zeker overwegen hem opnieuw aan te schaffen. Maar eerst maak ik mijn Dr. Hauschka oogmake-up remover op.
  • Over de My Payot Peeling éclat schreef ik eerder al een artikel. Een erg fijn product om te gebruiken met een heerlijke geur! Het nadeel is dat hij vrij prijzig is, dus ik ga nog even kijken of ik hem opnieuw koop of een alternatief zoek.
Skincare opgemaakt afgelopen maand
  • Ook over het L’Oreal Revitalift serum schreef ik eerder al een positieve review. Dit is dan ook mijn tweede flesje wat opgegaan is. Ik heb nog geen nieuwe gekocht, omdat ik momenteel eerst mijn Catrice Pore Minimizing Serum en het ROC Retinol Correxion serum wil opmaken.
  • De Ziaja BB Cream sample ontving ik bij een bestelling. Hij rook lekker en leek me erg fijn. Jammer genoeg was hij veel te donker voor me, dus heb ik hem uiteindelijk niet verder gebruikt.
  • Als laatste het HEMA Holographic sheetmask en de B.A.E. Sparkle Glam lipmasker. Over beide schreef ik een korte review, je leest hem hier: Feestelijke HEMA beautyproducten getest.

Overige december 2020 empties

Dan zijn er nog 4 producten die niet onder skincare vallen. Je ziet ze op de foto hieronder.

  • Ziaja Goat’s Milk Bodylotion, het duurde even voor deze grote (400 ml) fles op was. Tussendoor heb ik namelijk ook nog andere bodylotion getest (Urtekram Spicy Orange Blossom en Africa Organics Sensitive). Het is een fijne bodylotion, niet duur en geeft een goede hydratatie. Hij is wel iets lastiger uit te smeren omdat hij wat dikker is. Opzich vind ik dat verder geen probleem!
  • Kneipp Goodbye Stress geurstokjes, ik heb hier zeker 2-3 maanden mee kunnen doen, dus erg fijn! Of ze echt hebben geholpen om mijn stress te reduceren weet ik niet, maar mijn kamer rook wel steeds lekker!
Ziaja goat's milk bodylotion, bath fizzers, kneipp geurstokjes
  • Het parfum sample van Abercrombie & Fitch ontving ik ook bij een bestelling, ik denk van ICI Paris XL. Hij heeft een ‘okee’ geur, ik zal geen grote flacon kopen.
  • Als laatste emptie deze maand is een pakketje bath fizzers van I Heart Revolution. Ik kocht er twee, de andere is inmiddels ook bijna op. Er zaten kleine hartjes in, wit en roze. De kinderen vinden het vooral leuk om die in bad te doen, dus dan gaan ze snel op.

Weggegooid afgelopen maand

Ik heb ook drie items weggegooid afgelopen maand. De Real Techniques beautyspons krijg ik niet meer goed schoon en heb ik een paar keer iets te fanatiek gewassen (zonder resultaat). Daardoor is hij op een aantal plekken gescheurd. Ik vond het wel een fijne spons, vooral ook de vlakke onderkant.

Weggegooid december 2020 concealer solid parfum beautyblender

Verder vond ik nog een Solid Perfume van LUSH in de geur Orange Blossom. Ik zie mezelf of mijn man die niet opmaken en hij is al best oud. Dus die mag weg! Hetzelfde geldt voor de GOSH concealer. Deze zat nog dicht met seal en al. Ik opende hem, probeerde hem uit, maar de concealer was helemaal gescheiden. Die mag dus ook in de prullenbak.

Totaal empties

Het zijn per se heel veel empties, maar wel een aantal dingen die ik lang en met veel plezier gebruikt heb. Het totaalbedrag kwam uit op € 70,21. Dit vooral vanwege de Peeling Eclat van € 23,50 en het L’Oreal serum van 15,99.

Overzicht opgemaakte producten december 2020
Totaalbedrag opgemaakte producten december 2020

In totaal heb ik in het jaar 2020 voor € 653,57 aan empties genoteerd. Ik sluit niet uit dat ik hier en daar wat vergeten ben. En dan vind ik dit een hoog bedrag! Ik ben benieuwd hoe het volgend jaar zal zijn.

Plannen voor 2021

Want ook in 2021 wil ik mijn empties weer bijhouden! Ik heb inmiddels een nieuwe bullet journal spread gemaakt om ze in op te schrijven. Ook ben ik van plan om alle empties gedurende het jaar te bewaren zodat ik aan het einde één grote hoop kan maken met alle producten en die op de foto kan zetten.

Daarnaast wil ik gaan bijhouden hoeveel geld ik besteed aan make-up en misschien ook skincare et cetera. Dus ook daarvoor ben ik nu per maand een pagina aan het maken in mijn bullet journal. Gebruik ik die ook eens wat meer!

Hou jij bij wat je opmaakt qua geld en producten?

Eén reactie op “Empties van december 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top