Empties van februari 2020

Wat is deze maand weer snel voorbij gegaan! Ik behaalde mijn master aan de universiteit, vierde GEEN carnaval en heb ook nog geen corona-virus (voor zover ik weet). Kijk mee naar mijn empties van februari 2020!

Empties februari 2020 overzicht

Het totaalbedrag deze maand valt wel mee, iets meer dan 20 euro. Dit komt vooral omdat ik een paar samples heb opgemaakt en verder weinig dure dingen.

In de categorie skincare:

  • Het Leopard Sheet Mask van Action. Die kon je eerder zien in een Action shoplog. Dit masker is grappig door de opdruk, maar doet verder weinig voor mijn huid.
  • Sample van OLAZ Regenerist Whip. Deze crème ruikt zálig! Volgens mij is hij best prijzig, maar ik ga hem in gedachte houden voor als ik een nieuwe crème nodig heb.
  • Dr. van der Hoog Avocado masker. Ook deze kocht ik bij Action een tijdje geleden. Hij rook heerlijk fris en liet mijn huid schoon en zacht achter.
Empties februari 2020 skincare

En dan nog een aantal haar- en verzorgingsproducten die ik heb opgemaakt afgelopen maand.

  • Als eerste weer één van mijn vertrouwde FA deodorants. Ik heb deze nog een paar in de kast liggen en een nieuwe alweer in gebruik.
  • Vitaminstore Super Biotine capsules, hier schreef ik een review over. Ik heb inmiddels nieuwe capsules gekocht. Overigens niet van Vitaminstore, want daar hadden ze er geen op voorraad. En ze waren elders goedkoper.
  • Samples van Nivea Long Repair shampoo en conditioner. Deze hadden beide een geur die ik karakteristiek vind voor Nivea. Niet per se in goede zin. Maar verder prima producten volgens mij. Ik heb beide twee keer kunnen gebruiken.
Empties februari 2020 haircare deodorant

Dit waren al mijn empties van februari 2020! Niet heel veel producten, maar dat is niet erg. Ik ben wel steeds meer mijn samples aan het opmaken, soms pakt dat goed uit en soms niet. Sowieso is het leuk om steeds nieuwe producten te gebruiken.

Had jij veel empties deze maand?

3 reacties op “Empties van februari 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top