Empties van juli 2020

Weer een thuiswerk-maand voorbij (en nog een aantal te gaan)! Ook afgelopen maand ben ik weer lekker bezig geweest met het gebruiken van maskertjes, gezichtsproducten en andere items. Ik heb deze maand zelfs weer een product weggegooid! Dus kijk mee naar mijn empties van juli 2020.

Empties opgemaakt juli 2020

Hierboven kun je al zien wat ik allemaal heb opgemaakt afgelopen maand. Hieronder verdeel ik ze in categorieën en kun je lezen welke producten ik fijn vond en welke wat minder.

Gezichtsverzorging

Voor mijn gezicht heb ik drie producten opgemaakt:

  • Twee keer een Missha sheetmasker. Hierover schreef ik een review, te lezen via de link! Fijne maskers, maar de pasvorm was niet helemaal top. Verder niets te klagen!
  • The Ordinary Niacinamide en Zinc serum. Heel fijn serum, ook hiervan kun je een uitgebreide review lezen via de link. Ik heb inmiddels een ander soort serum in gebruik, waarover je over een maandje een review zult kunnen lezen. Als ik dat niks vind, stap ik wellicht weer over op het The Ordinary serum!
Opgemaakt Missha sheetmasks en The Ordinary serum

Lichaamsverzorging

Ik maakte weer eens een deodorant op, dit keer eentje van FA. Ik heb nog een zelfde in de kast staan en nog een aantal van 8×4 (ik koop altijd in bulk). Ik heb als nieuwe nu weer een 8×4 gepakt, zodat ik een beetje afwissel iedere keer.

Fa deodorant en Eucerin Complete Repair Urea bodylotion

De Eucerin bodylotion met 10% Urea kocht ik in de strijd tegen de keratosis pilaris op mijn benen. Dit is een ‘aandoening’ van de huid die zich uit in een heleboel kleine rode bultjes waardoor je huid ruw aanvoelt. Onschuldig, maar wel irritant. Ik wil er nog eens een apart artikel over schrijven. Lang verhaal kort: deze bodylotion hielp helaas niet.

Overige producten

En dan nog twee producten. Als eerst een doos wattenstaafjes die ik kocht bij Action. Ik heb best lang met deze doos gedaan en had ook al een tijdje een nieuwe doos (wederom van Action) in de kast staan. Die kocht ik net voordat die houten wattenstaafjes overal verkrijgbaar werden, anders had ik die gekocht.

Empties Action haarmasker en wattenstaafjes

En als laatste van de juli 2020 empties: het The Beauty Dept. Hot Hair Treatment haarmasker van Action. Mijn haar werd er heerlijk zacht van, maar eerlijk gezegd niet meer of minder dan wanneer ik een conditioner gebruik, dus ik denk niet dat ik deze nog vaak zal kopen.

Weggegooid

En als laatste dan nog het weggegooide product! Deze reinigingsgel van Kruidvat vond ik achter in een kast en is helemaal geel geworden. Hij is ook al heel oud, dus ik ga hem niet meer gebruiken.

Decluttered weggegooid Kruidvat reinigingsgel

Ik vraag me wel af waarom ik zulke dingen steeds terugvind… Ik vond deze reinigingsgel namelijk wel best fijn, kan ik me herinneren. Maar kennelijk is er een andere voor in de plaats gekomen die een prominentere plek in de kast kreeg en ben ik deze uiteindelijk vergeten.

Totaal empties

In totaal deze maand zeven empties. De Eucerin bodylotion was het duurste item met een prijs van € 15,99.

Lijst opgemaakte producten juli 2020

In totaal kwam ik deze maand op een bedrag van € 29,42. Een redelijk gemiddeld bedrag als ik naar de afgelopen maanden kijk.

Totaal bedrag empties opgemaakt juli 2020

Bedankt voor het lezen! Ik ga weer op naar een nieuwe maand waarin ik in ieder geval een paar fijne producten op ga maken.

Wat heb jij als laatste opgemaakt of weggegooid?

5 reacties op “Empties van juli 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top