Empties van juni 2020

Afgelopen maand heb ik best veel empties kunnen opsparen! Een paar maskertjes, samples en meer. Kijk mee naar het volledige overzicht van de empties van juni 2020 en kom erachter of ik dingen vaker zou willen kopen / gebruiken of niet.

Ik heb ze opgedeeld in vier categorieën: haar, huid, gezicht en make-up.

Empties juni 2020 overzicht producten

Haarproducten

In deze categorie heb ik twee producten opgemaakt:

  • Hegron Anti Tangle Spray. Deze koop ik steeds bij Action en gebruik ik voornamelijk voor mijn dochters haren. Haar volle bos raakt gemakkelijk in de knoop. Deze spray helpt om het goed door te kunnen borstelen. Een budgettip!
  • Biotine capsules. Eerder probeerde ik al de OASE haarsupplementen en Vitaminstore super biotine capsules. Daarna besloot ik de biotine nog wat langer de kans te geven en kocht biotine capsules bij vitaminesperpost.nl (niet gesponsord). Ik denk dat ik me maar bij mijn dunne haar moet neerleggen, want ook de laatste maanden heb ik helaas niet veel verschil gemerkt.
Biotine supplementen vitaminen Anti klit haarspray Action

Lichaamsverzorging

In deze categorie een sample en een fullsize.

  • Treets Tradition shower cream: Ik heb eerlijk gezegd geen idee meer waar ik deze sample bij kreeg. Ik was in de veronderstelling dat het een bodylotion was, tot ik de achterkant goed las. De douche creme ruikt goed, was verder prima. Mijn voorraad douchegels is echter nog zo groot dat ik voorlopig geen nieuwe hoef te kopen.
  • Kruidvat Shower Jelly Mango-Licious: voor de geur krijgt deze showerjelly een dikke 10! Voor handigheid blijft hij echter hangen op een vijfje. Ik ben geen goede match met jellies. Ze glibberen altijd alle kanten uit waardoor er meer in het doucheputje verdwijnt dan op mijn huid. Verder heb ik hem met plezier gebruikt, want de geur maakt veel goed!
Showerjelly Kruidvat mango geur sample

Gezichtsproducten

In deze categorie drie sheetmaskers en een oogmasker.

  • Primark x Alex Steinherr Every Night Eye Mask: Als deze warm wordt, wordt hij heel dun en is hij wat lastiger aan te brengen. Verder is het een fijn oogmasker. Ik schreef het al in mijn review: of het nou echt iets voor mijn ogen gedaan heeft, geen idee. Het is me in ieder geval niet opgevallen.
  • De twee Benton sheetmaskers kon je al zien in mijn review van vorige week. Ze bevielen me beide erg goed! Dat had ik in eerste instantie niet verwacht van het Snail Bee masker, moet ik zeggen. Maar dat kwam puur door de naam, niet gestaafd op enige ervaring.
  • Yadah Pore Care Mask Pack: een sheetmasker om je poriën goed te reinigen. Ik was bijna verbaasd dat dit een sheetmask was. Op de één of andere manier had ik in mijn hoofd dat dit een kleimasker was. Het masker was overigens wel zwart in plaats van wit zoals ik gewend ben van sheetmaskers.
Sheet masks oogcreme Primark

Make-up

Als laatste een mascara die aan vervanging toe was. De L’Oreal Paradise Extatic mascara heeft goed zijn ding gedaan. Als vervanger heb ik de Essence Bye Bye Panda Eyes mascara nu in gebruik.

L'Oreal Paradise Extatic mascara

Totaal empties

In totaal maakte ik negen producten op, dat is toch wel bovengemiddeld als ik naar de afgelopen maanden kijk.

Lijst opgemaakte producten juni 2020

Het duurste item was het pakje Biotine supplementen van € 16,95, met niet ver daarachter de L’Oreal mascara (€ 15,99). Het totaal kwam dan ook vrij hoog uit, namelijk op € 49, 37.

Totaal bedrag empties opgemaakt juni 2020

Dit waren mijn empties van juni 2020! Het voelt goed om zoveel producten op te kunnen maken! En zo komt er ook weer ruimte voor nieuwe dingen, wat ik sowieso leuk vind.

Wat heb jij als laatste opgemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top