Empties van mei 2020

Net als de rest van 2020 is mei toch weer snel voorbij gegaan, dus weer tijd voor mijn empties. Uiteindelijk heb ik best veel producten opgemaakt en zelfs twee dingen weggegooid. Wil je weten wat deze items zijn en wat ik er van vond? Lees snel verder!

Overzicht opgemaakte producten mei

Hierboven zie je al een lijstje, maar een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom hieronder een wat uitgebreidere beschrijving van de producten, mijn mening en natuurlijk foto’s!

Gezichtsproducten

In de categorie gezichtsproducten heb ik in mei de meeste empties.

opgemaakt gezichtsmaskers mei 2020

Ik maakte drie gezichtsmaskers op:

  • Ziaja Rose Butter rejuvenating mask. Een masker wat heerlijk ruikt en mijn gezicht een heerlijk gevoel gaf. In de verpakking zat ruim voldoende om mijn gezicht te bedekken. Wat mij betreft een aanrader!
  • Benton Aloe Soothing Mask Pack. Een Koreaans sheetmasker met een heerlijke aloe vera geur. Ook deze vind ik heel fijn, gelukkig heb ik er nog twee in de kast liggen!
  • Dr. van der Hoog Luxury Lotus Litchi scrub masker. Deze kocht ik eens bij Action waar ze verschillende soorten van dit masker verkochten. Ook dit masker rook weer heerlijk, heel fris en wat fruitig. De scrub of exfoliërende werking heb ik niet echt gemerkt. Wel zaten er pitjes in, maar om te zeggen dat die voor een scrub-effect zorgden, nee.

Verder heb ik twee samples opgemaakt: Bulgarian rose satin cream van het merk Heimish (fijne crème, lekkere geur en een heerlijk gevoel) en CNP invisible peeling booster. Van die laatste was ik niet zo’n fan, de geur was niet mijn ding.

Lichaamsverzorging

In de andere categorie heb ik drie opgemaakte producten.

empties overige verzorging mei
  • Doctors Formula Brighten Up ampoules: Deze heb ik niet bij de gezichtsproducten gezet omdat ik ook steeds mijn hals en decolleté ermee insmeerde. Ik vond het leuk om eens te proberen, zulke ampullen. Maar om nou te zeggen dat het veel voor mijn huid deed. Ik heb dat niet echt gemerkt in die week.
  • The Body Shop Love Etc… douchegel. Dit product is echt al heel oud. Ik heb opgezocht wanneer deze collectie uitkwam: het was 2012. Oeps! Maar hij rook nog steeds zo heerlijk als toen ik hem net kreeg, dus ik besloot hem gewoon mee op te maken.
  • Kruidvat anti-insect roller: vooral in de zomer kunnen we, en dan vooral mijn dochter, niet zonder. Anders komen er iedere nacht een aantal muggenbulten bij, wat natuurlijk niet fijn is. We hebben nu de spray-variant in gebruik genomen!

Weggegooid

Al een tijdje stonden deze twee oude oogschaduwkwastjes van Hema op de lijst om weggegooid te worden, maar steeds deed ik het niet. Herkent iemand deze nog? Ik heb ze eerlijk gezegd nooit heel fijn gevonden. Ze zien er leuk uit, maar de sponsapplicator gebruik ik sowieso niet. De kwastjes zelf waren iets te fluffy naar mijn zin en uiteindelijk kocht ik fijnere kwasten en stonden deze maar wat te verstoffen.

declutterd weggegooid twee kwastjes hema

Ik gebruik nu liever mijn oogschaduwkwasten van Spectrum of mijn nieuwe Morphe x Jeffree Star kwastenset. Dat zijn mijn aanraders als je een fijne kwastenset zoekt.

Totaal bedrag

Mei 2020 liep het bedrag van mijn empties behoorlijk op! Het totaal kwam uit op € 82,57.

Opgemaakt bedrag mei 2020

Een behoorlijk bedrag wat vooral als reden had dat de Doctors Formula ampullen een waarde van ca. 66 euro hebben. Ik ‘kreeg’ ze in de Lookfantastic beautybox (die ik zelf kocht), ik denk niet dat ik ze voor dat bedrag snel zelf had gekocht.

Wat was het duurste wat jij de laatste tijd hebt opgemaakt?

2 reacties op “Empties van mei 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top