Empties van november 2020

We gaan langzaam naar de winter toe! De dagen worden korter en kouder en de kerstversiering kan weer van zolder gehaald worden. Tijd voor mijn empties van november 2020! Benieuwd naar de afwisselende producten die ik opmaakte of weggooide afgelopen maand? Kijk dan snel verder!

Opgemaakt en weggegooid november 2020

Het was weer een heel mandje vol afgelopen maand! Dat kwam mede door een paar grote verpakkingen. Er zat van alles wat tussen, ik heb ze wederom opgedeeld in categorieën.

Gezichtsverzorging

Afgelopen maand gebruikte ik twee sheetmaskers. Het Benton Aloe Soothing Mask Pack reviewde ik al eerder en is erg fijn. Daarnaast probeerde ik het Dr. Jart+ Cicapair calming mask, ook naar tevredenheid!

Opgemaakte gezichtsproducten sheetmaskers serums

Het Purito Pure Vitamin C serum was niet mijn favoriet, vooral vanwege de geur. Gelukkig was dit maar een sample. Het Biodermal Pure Balance Skin Boosting Serum vond ik fijn in gebruik, maar deed te weinig voor mijn huid. Ik schreef er eerder deze maand een review over die je kunt lezen via de link.

Haarkleuring

Het was geloof ik vorige week dat ik in een opwelling besloot het restje L’Oreal Colorista Washout op te maken. Toen ik niet genoeg bleek te hebben voor al mijn haar, heb ik het restje Crazy Color Violette erbij gedaan en de twee door elkaar gemengd.

Paarse en roze haarkleuring opgemaakt 2020

Het effect was iets te blauw naar mijn zin, waarna ik het restje Directions Pink Flamingo door een haarmasker heb gemengd wat ik vervolgens heb aangebracht. Ik hoopte dat het roze daarvan het blauwe wat meer paars zou maken. Dat was jammer genoeg niet het geval. Maar ik heb nu wel mooi drie restjes op kunnen maken!

Overige empties

De Aloe Vera handzeep van Kruidvat staat al een tijdje op het aanrecht, wat een heerlijke geur heeft deze! Ik heb nog een back-up staan (of 2), maar we gebruiken nu eerst de HEMA Matcha Tea handzeep op.

Empties november 2020 handzeep wattenschijfjes nagellakremover

Wattenschijfjes gebruik ik toch nog wel, ondanks dat ik ook HEMA wasbare reinigingsdoekjes heb. En als laatste in deze categorie een product wat ik al lang heb staan en nu toch eindelijk opgemaakt heb. Nagellak removerpads. Ze waren al oud, maar nog steeds niet uitgedroogd. Ze werkten nog prima, mijn nagels en vingers werden er alleen wel wat vettig van wat ik niet zo fijn vond.

Weggegooide producten

Deze maand heb ik twee producten weggegooid. Als eerste het Clay & Glow kleimasker. Ik heb dit masker de eerste maanden veel gebruikt, naar tevredenheid. Vervolgens een tijdje wat minder tot niet en ruim een half jaar na aankoop bleek het masker helemaal uitgedroogd te zijn. De klantenservice vertelde me dat ik het met kraanwater kon verdunnen, maar daar heb ik eerlijk gezegd weinig zin in. Ik heb nog genoeg andere maskers staan! Wel ga ik de pot bewaren denk ik, daar vind ik vast wel een andere bestemming voor.

Weggegooid november 2020 Clay & Glow en wenkbrauwpoeder

Het tweede item wat ik eindelijk heb weggedaan is een wenkbrauwset van Essence. De lichte kleur viel helemaal uit elkaar, maar gebruikte ik de laatste tijd wel weer meer. Ik wilde al langer een vervanger zoeken, tot ik de Essence adventskalender uitpakte. Daar zat een zelfde setje in! Toen kon ik met een gerust hart deze oude variant weggooien.

Totaal empties

Het was weer een hele lijst met empties van november 2020. In totaal maakte ik tien items op en gooide ik er twee weg. Ik ben vooral blij dat ik de restjes haarkleuring heb opgemaakt. Ik heb nog meer staan, maar het begin is er.

Overzicht opgemaakte producten november

De tien lege producten samen hadden een waarde van bijna € 60! Weer een mooi bedrag van opgemaakte producten. Ik heb het gevoel dat de echt oude producten steeds meer verdwijnen doordat ik ze opmaak (of uiteindelijk weggooi) en dat is fijn.

Totaal bedrag opgemaakte producten november 2020

In het volgende maandoverzicht zal ik ook het totaal van het afgelopen jaar meenemen. Ik ben benieuwd op hoeveel ik ga uitkomen!

Wat heb jij al laatst opgemaakt of weggegooid?

Eén reactie op “Empties van november 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top