Empties van oktober 2020

Halloween hebben we achter de rug, dus we kunnen nu naar de feestdagen in december toe gaan leven. Maar eerst nog even terugkijken naar de empties van oktober 2020! Ik maakte een aantal skincare producten en een hoop samples op. Lees verder voor een compleet overzicht!

Alle empties van oktober 2020

Op de foto hierboven zie je alle producten bij elkaar. Door enkele grote items lijkt het veel, in werkelijkheid is het ongeveer net zoveel als andere maanden. Ik heb ook deze empties van oktober weer opgedeeld in verschillende categorieën.

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging was afgelopen maand de grootste categorie. Ik gebruikte een sheetmasker van het merk Mediheal. Dit was een stevig masker met meer dan genoeg serum. Goede pasvorm, dus al met al een prima sheetmask.

Het tweede was het Jumiso All Day Vitamin serum. Hierover schreef ik eerder al een review, je kunt hem lezen via voorgaande link. Ook over de Biodermal Sensitive Balance crème schreef ik een artikel.

Skincare empties oktober 2020

Als laatste maakte ik deze maand twee Yves Rocher samples op. Ik kocht een aantal weken geleden de Yves Rocher adventskalender. Deze samples kreeg ik bij mijn bestelling. Vooral de groene kamille crème beviel me goed, ik sluit niet uit dat ik er een full size van koop binnenkort!

Haarproducten

In de categorie ‘Haarproducten’ afgelopen maand twee empties. Of eigenlijk drie. Ik maakte namelijk samples op van Dove shampoo en conditioner. Volgens mij lagen ze al iets te lang in de kast, want de shampoo zag er niet al te best meer uit.

Dove haircare samples en andrelon zilver care opgemaakt

Ook heb ik een Andrélon Zilver Care conditioner opgemaakt. Ik heb deze een paar keer bijgevuld met Arctix Fox blauwe haarkleuring en Crazy Color violet haarkleuring. Nu was hij dan toch echt op! Ik vind het een fijne conditioner. Een lekkere geur en het maakt mijn haar lekker zacht. Hij helpt zeker om de gele tint uit mijn haar te houden en het blond wat meer grijzer te laten lijken.

Overige producten

Ik heb nog drie andere producten opgemaakt die niet in een categorie pasten. Als eerste een doos tissues van Etos. Die staat in mijn beautyroom en gebruik ik voor van alles en nog wat.

Tissues, concealer en een parfum sample opgemaakt

Het tweede wat ik opmaakte was een sample van Valentino’s nieuwe parfum: Voce Viva. Best een fijne geur, maar hij is het net niet helemaal voor mij. Zulke samples zijn altijd handig om een geurtje te proberen en om mee te nemen voor onderweg.

Als laatste deze maand gooide ik een Sephora concealer weg. Ik betwijfel of hij echt op is, maar er komt niets meer uit. Ik denk dat hij uitgedroogd is. Ik heb deze niet veel gebruikt. Het is er eentje met zo’n kwastje waarbij je de concealer eruit krijgt door eraan te draaien. Ik ben er geen fan van, geef mij maar gewoon een sponsapplicator.

Totaal empties

In oktober 2020 heb ik in totaal 9 dingen opgemaakt (of 10, als je de Dove shampoo en conditioner los meetelt) en één item weggegooid. Van mijn voornemen om meer sheetmaskers te gebruiken is niet veel gekomen afgelopen maand. Er staat er maar eentje in de lijst!

Overzicht van empties oktober 2020

In het overzicht staat trouwens de ‘S’ voor ‘sample’ en ‘G’ voor ‘gekregen’.

Door de opgemaakte Biodermal crème en Jumiso serum is het totaalbedrag deze maand vrij hoog uitgekomen: € 60,07. De andere producten waren onder de 10 euro.

Totaal bedrag opgemaakte producten oktober

Dit waren mijn empties van oktober 2020. Ik ben benieuwd wat komende maand weer gaat brengen. Ik zie in ieder geval mijn make-up remover steeds leger worden en ik denk dat ook mijn Payot peeling éclat op zal gaan.

Wat heb jij als laatste opgemaakt?

3 reacties op “Empties van oktober 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top