Empties van september 2020

Dag zomer, hallo herfst! September is omgevlogen wat mij betreft en ineens zitten we in het grijze, regenachtige weer. Daarom ook weer tijd om mijn empties van september 2020 te delen! Het bleek een vrij grote variëteit aan producten te zijn die ik opmaakte afgelopen maand.

Totaal empties september 2020

Het is best een grote stapel met lege verpakkingen geworden. Ik neem jullie mee door mijn empties in verschillende categorieën.

Lichaamsverzorging

Als eerste de producten voor mijn lichaam. Ik maakte de Action Coffee Scrub op, die heb ik met plezier gebruikt en koop ik misschien nog wel eens. Daarnaast maakte ik de tube Kruidvat ontharingscrème op. Ik heb niet heel lang met deze tube gedaan en vind het dan toch wat te duur om hier altijd gebruik van te maken. Dus deze zal ik niet opnieuw kopen.

Weggegooid en opgemaakt lichaamsverzorging

Als laatste in deze categorie gooide ik het Gilette scheermesje weg wat ik denk ik al zo’n 10 jaar in gebruik heb. Het handvat dan, de mesjes verving ik natuurlijk wel regelmatig. Ik heb een nieuw ‘startpakket’ gekocht bij Action, wederom van Gilette, met een handvat en drie mesjes. Ik vind het toch wel fijn om af en toe nog een scheermesje te gebruiken, naast mijn Philips Lumea Prestige.

Gezichtsproducten

In de categorie gezichtsproducten zitten ook drie items. Over het L’Oreal Revitalift serum kon je eerder al mijn enthousiaste review lezen. Ik heb inmiddels Een tweede flesje in gebruik. De Biocura reinigingsdoekjes maak ik iedere paar maanden een verpakking op. Ik gebruik deze om het gros van mijn make-up eraf te halen na bijvoorbeeld een Instagram-look. Niet heel milieubewust eigenlijk, maar wel gemakkelijk.

Weggegooid en opgemaakt gezichtsverzorging

De Hema komkommer reinigingsmelk moest nu echt een keer weg. Hij staat al lang open en ik gebruik hem niet meer. Ik durf het ook niet meer, wie weet hoe mijn huid er op reageert! Eigenlijk wel zonde, want hij zat nog vrij vol. Ik kan me herinneren dat ik hem best fijn vond. Een frisse geur en hij werkte goed.

Make-up

Het meeste aantal empties waren in september 2020 in de categorie make-up. Ik heb deze categorie een beetje breed ingevuld. Zo zit er bijvoorbeeld een sample in van Miss Dior, een parfum. En de Action Makeup Brush Cleaner die ik erg fijn vond. Ik heb momenteel nog babyshampoo staan, maar ik denk dat ik de cleaner wel opnieuw ga kopen (als hij nog verkrijgbaar is).

Make-up empties september

Verder was mijn Max & more face primer op. Er lijkt nog best wat in te zitten, maar ik krijg er niets meer uit (en ik heb het echt geprobeerd!). Vervolgens wisselde ik twee mascara’s in die ik al wat langer in gebruik heb. De Pupa VAMP! Sexy lashes mascara en Essence Bye Bye Panda Eyes mascara moesten plaats maken. Momenteel gebruik ik een aantal LOOkX Cosmetics mascara’s.

Totaal empties

Het was weer een hele lijst met empties. Afgelopen maand heb ik geen sheetmasks gebruikt, dat moet ik in oktober toch maar weer eens doen, want die vind ik meestal wel fijn en makkelijk! Wel weer wat producten opgemaakt die ik vaak gebruik, dus dat geeft wel een soort voldoening. Ik koop regelmatig dingen, maar ik maak ook echt dingen mee op.

Lijst opgemaakte items september 2020

Het totaalbedrag van september komt uit op € 48,18. Een prima bedrag! Het duurste was de PUPA mascara (al heb ik die ontvangen ter review) en het Revitalift serum. Dat serum was het geld zeker waard, anders had ik hem niet opnieuw gekocht.

Totaal bedrag opgemaakte producten september 2020

Al met al weer een succesvolle maand qua empties. Ik ben benieuwd waar het totaalbedrag van dit jaar uiteindelijk op uit gaat komen!

Wat heb jij als laatste opgemaakt?

4 reacties op “Empties van september 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top