Essence Adventskalender 2019

Merry Christmas! Het is vandaag eerste kerstdag en dat betekent dat ik mijn Essence Adventskalender van dit jaar, 2019, helemaal heb uitgepakt. In dit artikel laat ik je zien wat er allemaal in zat en wat ik ervan vind!

Essence cosmetics adventskalender 2019

De afgelopen weken heb je op Instagram onderstaande foto’s voorbij kunnen zien komen. Hierop zie je wat er per week in de kalender zat. In dit artikel laat ik alles per categorie zien.

Essence adventskalender 2019 inhoud

Gezichtsproducten

Er zaten niet zoveel producten in voor het gezicht. Al in de eerste week pakte ik een mooie highlighter uit.

Essence adventskalender 2019 inhoud blush blotting

Deze lijkt qua kleur een beetje op de Essence PAC-MAN highlighter, op het eerste gezicht vind ik hem erg mooi! Daarnaast zat er nog blotting paper in de adventskalender. Ik gebruik dit eigenlijk nooit, maar misschien kan ik er iemand anders blij mee maken!

Lipproducten

In de kalender heeft Essence een paar lipproducten gedaan. Als eerste een mooie klassiek rode lipstick en een bruine lip liner. Ik had dan denk ik gekozen voor een lipliner in dezelfde kleur als de lipstick.

Essence adventskalender 2019 inhoud lippen

Ook zat er een colour changing lipstick in, een zwarte! Maar op je lippen veranderd hij in een subtiele roze, afhankelijk van de Ph-waarde van je lippen. Ik heb er al eentje van Essence, uit de PAC-MAN collectie.

Nagellakken en meer

Veel nagel- en handspullen in deze kalender! Een nagelvijltje, altijd handig om mee te nemen. Een handcrème die fris ruikt en een hele leuk verpakking heeft. Ook een mooi formaat voor in mijn tas!

Essence adventskalender 2019 inhoud nagels

Verder nog nagelstickers met lijnen en geometrische figuren, erg leuk om simpele nailart mee te maken! En last but not least, maar liefst zes nagellakken!

Essence adventskalender 2019 inhoud nagellakken

De potjes zien er allemaal zo leuk uit! De kleuren heten, van links naar rechts:

  1. Holly jolly x-mas
  2. A season to sparkle
  3. Ho ho ho
  4. Naughty or nice
  5. Santa baby
  6. Meet me under the mistletoe

Ogen

Al vroeg kwam de mascara uit de kalender! Ik heb de Essence I love Extreme mascara wel eens gehad en was daar altijd erg tevreden over. Daarnaast zat er een bruin oogpotlood in en een licht bruin wenkbrauw potlood. Daar ben ik erg benieuwd naar!

Essence adventskalender 2019 inhoud ogen

Op de laatste dag werd ik verwend met een oogschaduwpalette met 9 kleuren! Drie matte tinten en 6 shimmery tonen. Ik ben erg benieuwd naar dit palette, want de laatste tijd bevallen de Essence oogschaduwpaletten me wel! Bijvoorbeeld het Essence Epic Sunset palette, die erg goed is!

Overige spulletjes

Ik denk dat in iedere kalender wel wat ‘opvulcadeautjes’ zitten, zo ook in deze Essence adventskalender van 2019. Al vind ik de bathbomb niet echt een opvulcadeautje, maar echt leuk! En het armbandje ga ik denk ik aan mijn dochter geven, die vast ook wel raad weet met de tattoo’s.

Essence adventskalender 2019 inhoud overige

Verder zaten er nog cadeaulabeltjes in, stickertjes en een handspiegeltje.

Ik kocht deze adventskalender voor € 24,99 en ben zeker niet teleurgesteld over de inhoud! Alle producten zijn voorzien een leuke feestelijke opdruk waardoor het er allemaal heel verzorgd uit ziet.

Heb jij nog tips voor leuke adventskalenders om volgend jaar uit te pakken?

— Meer adventskalenders van 2019 zien? Bekijk hier de inhoud van de Max & More Deluxe adventskalender! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Essence Adventskalender 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top