Essence adventskalender oogschaduwpalette

In de Essence adventskalender zat, in het laatste doosje, een oogschaduwpalette! Ik kreeg veel reacties van benieuwde mensen, dus vandaag laat ik hem wat uitgebreider aan jullie zien!

adventskalender 2019 palette kerst

Het oogschaduwpaletje is klein en handzaam, ideaal voor op reis! Hij ziet er modern uit en heeft een mooi, festive uiterlijk waardoor je hem nog wel herkent als een palette uit de feestdagen. Erg leuk!

Jammer genoeg heeft hij geen naam meegekregen en ook de kleuren zelf hebben geen namen. Daar staat tegenover dat wanneer je het palette opent je wel meteen een complimentje krijgt! Hij heeft een magnetische sluiting.

Essence adventskalender oogschaduw palette binnenkant

In dit oogschaduwpalette zitten negen kleuren, waarvan er drie mat zijn en zes een mooie shimmer hebben. De kleuren variëren van lichtgeel tot bruin en bordeauxrood. Ze passen goed bij elkaar en je kunt er mooie, warme looks mee maken. Ik hou wel van deze combinatie van kleuren!

Essence advent oogschaduwpalette closeup kleuren

Bij het swatchen merkte ik al dat er wel wat fallout ontstaat. Tegelijkertijd zijn de kleuren zacht en bijna romig. Swatchen gaat vrij gemakkelijk. Ik heb voor deze swatches voor het eerst een Born Pretty Store swatchstencil gebruikt! Ik moet zeggen, de swatches zien er zo een stuk netter uit!

Essence oogschaduw palette swatches

Ik kon niet wachten om er een look mee te maken! Ik heb geprobeerd hem neutraal te houden, vandaar dat ik ook geen nepwimpers heb gebruikt. De look werd toch al snel wat donkerder en meer aanwezig dan dat ik ‘neutraal’ zou noemen. De kleuren laten zich gemakkelijk blenden en passen goed bij elkaar. Eigenlijk kun je het niet fout doen met deze kleuren samen, dus ook voor beginners een mooi palette.

Neutrale oogschaduw budget ooglook

Dit Essence oogschaduwpalette uit de adventskalender is volgens mij niet los verkrijgbaar in de winkel, jammer! Gelukkig hebben ze genoeg andere oogschaduwpaletten in hun collectie, zoals bijvoorbeeld het Essence Epic Sunset palette.

2 reacties op “Essence adventskalender oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top