Essence Cranberry Lip Oil || Review

Misschien was hij je al opgevallen in de Essence lente / zomer 2022 assortimentsupdate: de Cranberry Lip Oil. Lipverzorging is altijd welkom, zeker met hete dagen en wisselingen van temperatuur. En eerlijk: door het roze uiterlijk was ik al snel om. Kijk je mee hoe deze lipolie me bevalt?

Essence Cranberry Lip Oil lente zomer 2022

De Essence Cranberry lip oil bevat allerlei verzorgende ingrediënten zoals cranberry olie, jojoba olie en vitamine E. Hierdoor worden je lippen gevoed en hersteld.

De lipolie lijkt op het eerste gezicht op een lipgloss: een doorzichtige huls met zilverkleurige dop. Deze Cranberry variant heeft de naam Smooth Protector meegekregen. Er is daarnaast ook een Ginseng Lip Oil met de naam Energy Booster.

Lip Olie Smooth Protector

Op de achterkant van de huls vind je informatie over de lipolie. Hij intensiveert de lipkleur door te reageren op de pH-waarde van je lippen. Daarbij laat hij een stain achter waardoor hij semi-permanent wordt genoemd. Na het verwijderen van de lipolie zal je dus nog steeds kunnen genieten van een kleurtje op je lippen.

Informatie over lipolie met cranberry en vitamine E

Ook de lijst met ingrediënten is te vinden op de achterkant van de huls. Naast verzorgende ingrediënten ook parfum en kleurstoffen bevat.

Ingredienten Essence Cranberry Lip Oil

Pluspunt is dat ook deze Cranberry lip oil, zoals het hele Essence assortiment, vegan is!

De Essence Cranberry Lip Oil in gebruik

Zoals ook al een beetje vanaf de buitenkant te zien is, breng je de lip oil aan met een sponsapplicator. Hij heeft een langwerpige vorm met afgeronde punt.

Applicator Essence lip olie

Het fijne aan deze applicator is, naast dat hij erg zacht en fijn aanvoelt, ook een flexibele kop heeft. Daardoor buigt hij mee waardoor de lipolie gemakkelijk aan te brengen is.

Flexibele applicator Essence Cranberry Lip Oil

Bij het aanbrengen ruik je een soort zoete geur, maar er zit ook een andere geur in verstopt die ik wat minder aangenaam vind. Niet zo erg dat ik de olie daardoor laat staan, overigens.

Niet alleen de huls, maar ook de structuur van deze lipolie lijkt op een lipgloss. Hij is wat dikker dan een olie en heeft een lichtroze tint op de huid. Hieronder heb ik eerst een swatch op mijn arm gemaakt. Het duurt niet lang voor je de kleur duidelijk ziet.

Swatch lip olie met kleurtje

Ik heb de Cranberry Lipolie van Essence denk ik niet langer dan vijf minuten op mijn arm gehad, maar toen ik hem eraf veegde bleef er wel een duidelijke stain achter.

Gestainde huid na verwijderen swatch lip olie Essence

Met die kleur zit het dus wel goed! Met dit soort op pH-waarde reagerende producten heb ik altijd meteen knalroze lippen, maar dat lijkt bij deze olie gelukkig wel mee te vallen. Oordeel zelf aan de hand van deze voor- en nafoto’s!

Voor en na foto Essence Cranberry Lip Oil 2022

Met het kleurtje zit het dus wel goed, de textuur is fijn om aan te brengen en ook nadat hij eraf is blijft de kleur nog licht zichtbaar.

Ga je liever voor een plumping effect zonder intensere kleur van je lippen? Dan is de Essence Ginseng Lip Oil misschien iets voor jou!

Meer informatie

Deze Cranberry Lip Oil maakt deel uit van het Essence lente / zomer 2022 assortiment en ligt al een tijdje in de winkels. Je vindt hem bij je lokale verkooppunt of koopt hem online bijvoorbeeld via Boozyshop. De adviesverkoopprijs is € 2,95. Het gehele assortiment van Essence is vegan en cruelty-free geproduceerd.

Gebruik jij graag dit soort lipoils?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top