Essence Crystal Power oogschaduwpalette

Eerder kon je in een shoplog al zien dat ik het Essence Crystal Power oogschaduwpalette had aangeschaft. In dit artikel mijn eerste indruk mét swatches uiteraard!

Essence
Het Essence Crystal Power oogschaduwpalette is onderdeel van de nieuwe Essence herfst/winter 2019 update. Het palette bevat 8 shimmery kleuren en 1 matte donkerbruine tint.

Essence Crystal Power 2019 oogschaduwpalette
Essence Crystal Power 2019 oogschaduwpalette
Essence Crystal Power 2019 oogschaduwpalette kleuren

Niet alle kleuren zijn even gepigmenteerd als ik naar de swatches kijk. Vooral de witte tint blijft achter en dat vind ik erg jammer! De matbruine oogschaduw ziet er wel erg goed uit. Mijn favoriet uit dit shimmery oogschaduwpalette is ‘Love yourself’: Een koraalachtige tint die in het juiste licht een gouden glans geeft. (Op de swatchfoto’s rechts naast de matbruin.) Onder aan dit artikel heb ik een ooglook gemaakt met deze kleur!

Essence Crystal Power 2019 oogschaduwpalette swatches

Het leuke van dit palette vind ik dat je de shimmer tinten bij allerlei looks kan gebruiken, door de diversiteit aan kleuren. Je zal denk ik niet snel een uitgebreide ooglook maken met alléén dit palette, maar juist in combinatie met andere kleuren kan dit palette een goede finishing touch geven.

Ik maakte een snelle ooglook met de kleur ‘Love yourself’ uit het oogschaduwpalette. Verder heb ik bij deze ooglook mijn Max&More oogschaduwbasis en True Shades oogschaduwpalette gebruikt wat in mijn huidige Project Pan zit. In deze look zie je de koraalkleur en de gouden shimmer goed terugkomen.

Essence Crystal Power oogschaduwpalette ooglook Love Yourself

Dit Crystal Power oogschaduwpalette kost € 5,99.

Eén reactie op “Essence Crystal Power oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top