Essence Extreme Care Lipgloss || Review

De Essence Extreme Shine Lipglosses zijn mateloos populair, dus in het herfst / winter 2022 assortiment kwam er een nieuwe variant in drie tinten: Extreme Care. Deze lipgloss biedt tot 8 uur lang hydratatie aan je lippen, waardoor ze extreem verzorgend zijn. Kijk mee naar de lichtroze versie!

Essence Extreme Care lipgloss

De lichtroze Extreme Care lipgloss van Essence heeft de naam 01 Baby Rose meegekregen. Daarnaast is er nog een koraaltint en een wat bruinere gloss beschikbaar. Alle drie bevatten ze hyaluronzuur, sheaboter en vegan collageen zodat je lippen gevoed en gehydrateerd worden.

Baby Rose lipgloss lichtroze met parelmoeren glans

Ik weet niet of de andere twee kleuren het hebben, maar Baby Rose heeft een roze, parelmoeren finish. De basis is lichtroze, maar het is de vraag of je dat goed zult zien op de lippen. Vermoedelijk zal vooral de glans zichtbaar zijn.

Essence hydraterende gloss lipbalm met parelmoeren finish

Gehydrateerde lippen zijn in ieder geval zeer welkom in deze winterse tijd, dus het uitproberen was geen probleem. Lees snel verder voor mijn ervaringen met deze verzorgende Essence lipgloss!

De Essence Extreme Care Lipgloss in gebruik

De Extreme Care lipgloss breng je aan met de vrij kleine sponsapplicator die ook bij de originele Essence Extreme Shine lipglosses zat. Hij is misschien klein, maar je kunt er vrij nauwkeurig mee werken én hij voelt ook nog eens superzacht aan op de lippen.

Close-up sponsapplicator voor aanbrengen gloss

Je ziet aan de applicator al dat de roze tint niet te zien is, ook op de lippen is het kleurtje niet zichtbaar. Wél zie je de glans heel duidelijk zitten. Hij heeft net wat meer shine dan een reguliere lippenbalsem.

Lipswatch Essence Extreme Care Hydrating Lipgloss Baby Rose

Zolang je de Extreme Care lipgloss op hebt, voel je hem op je lippen zitten. Niet storend, maar zoals je ook een lippenbalsem voelt zitten. Hij plakt niet echt, maar geeft natuurlijk wel af op bijvoorbeeld een glas tijdens het drinken. Tijdens het dragen voelen mijn lippen verzorgd aan. Acht uur dragen haal ik niet zonder bij te ‘stiften’, dus ik weet niet in hoeverre de hydratatie tot 8 uur lang werkt.

Kortom: het is geen wondermiddel, maar als een gloss met extra verzorgende eigenschappen fijn in gebruik!

Meer informatie

Deze Extreme Care Glossy Lip Balm is momenteel nog verkrijgbaar bij je lokale Essence verkooppunt. De adviesverkoopprijs is € 2,99. Online koop je hem bij Boozyshop voor € 2,95. Net zoals de rest van het assortiment is deze gloss vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

Gebruik jij graag verzorgende lipglosses?

— Je leest meer over lipverzorgingsproducten via de link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top