Essence Extreme Shine Lipgloss swatches!

Tot mijn grote verbazing én vreugde ontving ik alle nieuwe vijftien kleuren van de Essence Extreme Shine lipgloss collectie. Uiteraard heb ik alle varianten uitgeprobeerd en maakte ik swatches van alle kleuren. Zo kun je zien welke kleur voor jou geschikt is. Kijk snel verder!

Maximum volume lipglosses nieuw 2021

Eerder schreef ik al over deze nieuwe lipglosses in dit artikel: Persbericht: Essence Extreme Shine lipgloss. Er zijn in totaal vijftien nieuwe kleuren in drie verschillende soorten.

  • Negen kleuren Maximum Volume.
  • Vijf kleuren Extreme Plumping.
  • Eén kleur Perfect Glow.

Het fijne van deze lipglosses is dat ze allemaal vegan zijn. Daarnaast zijn ze vrij van microplastics en siliconen en cruelty-free geproduceerd.

In dit artikel laat ik je alle varianten en kleuren zien, inclusief swatches. Dus pak iets te drinken en kijk mee naar véél foto’s!

Essence Maximum Volume lipglosses

Iedere Extreme Shine lipgloss van de Maximum Volume reeks zorgt voor volumineuze lippen. Ze hebben uiteenlopende kleuren, van een transparante gloss tot een kleur die neigt naar bruin. Je ziet ze op de foto hierboven allemaal op een rij. Hieronder zie je ze wat beter, inclusief de kleurnamen.

Kleurnamen Essence volume lipglosses 2021 eerste deel
Kleurnamen Essence volume lipglosses 2021 tweede deel

Bijna alle kleuren hebben in meer of mindere mate glittertjes in zich. Behalve de eerste twee, die zijn transparant zonder glitter.

Hieronder zie je op mijn arm alle kleuren op een rij. De tweede foto is gemaakt in direct zonlicht waardoor je de glitterdeeltjes extra goed ziet.

Swatches Essence Extreme Shine Volume lipglosses
Swatches Essence Extreme Shine Volume lipglosses in zonlicht

In de hulzen en bij de swatches op mijn arm zijn de kleuren vrij verschillend en divers, maar ik vond dat het op mijn lippen allemaal hooguit een nuance verschil qua kleur geeft. Dat is natuurlijk ook logisch omdat het glosses zijn en geen liquid lipsticks.

Hieronder op een rij zie je alle Maximum Volume lipglosses achter elkaar. Bij iedere foto heb ik de kleurnaam aangegeven.

Swatch Essence 01 Crystal Clear
Swatch Essence 02 Summer Punch
Swatch Essence 03 Dusty Rose
Swatch Essence 04 Purple Rain
Swatch Essence 05 Pink Panther
Swatch Essence 06 Candy Shop
Swatch Essence 07 Peach Please
Swatch Essence 08 Gold Dust
Swatch Essence 09 Shadow Rose

Om een eventuele keuze wat gemakkelijker te maken laat ik hieronder alle kleuren in één foto zien. Het zijn vooral nuanceverschillen zoals je hieronder kunt zien.

Overzicht Essence Extreme Shine Volume Lipgloss

Essence Extreme Plumping lipglosses

Het tweede soort Extreme Shine lipgloss heeft een plumping effect. Je merkt dit als je ze op doet: ze beginnen licht te tintelen. Ik vind het geen pijnlijk of ongemakkelijk effect. Ze zijn juist ook wat verkoelend door de toegevoegde menthol.

Extreme Shine Plumping lipglosses

Er zijn vijf kleuren beschikbaar en ze hebben allemaal in meer of minderen mate een glans of glittertje in zich. Persoonlijk vind ik vooral 104 Nude Mood prachtig, die heeft in een huls een paarse glans bij een bepaalde lichtinval. Op onderstaande foto (incl. kleurnamen) is dat effect een beetje zichtbaar.

Extreme Shine Plumping lipglosses met namen

Ook van deze vijf glosses maakte ik eerst swatches op mijn arm. Het zijn allemaal neutrale tinten, behalve 103 Pretty in Pink die een uitgesproken roze kleur heeft. De eerste, 101 Milky Way heeft de meest opvallende glans en glittertjes.

Swatches Essence Extreme Shine Plumping lipglosses

Uiteraard kunnen de lipswatches van deze vijf kleuren ook niet uitblijven. Hieronder zie je ze op een rij! Je zult zien dat vooral de roze wat duidelijker zichtbaar is dan de andere.

Swatch Essence 101 Milky Way
Swatch Essence 102 Sweet Dreams
Swatch Essence 103 Pretty In Pink
Swatch Essence 104 Nude Mood
Swatch Essence 105 Flower Blossom

Ook hierbij weer een overzichtsfoto met alle kleuren bij elkaar. De roze valt lekker op!

Overzicht Essence Extreme Shine plumping Lipgloss

Essence Perfect Glow lipgloss

In deze laatste categorie is er maar één en dat is eigenlijk ook wel logisch. De Perfect Glow lipgloss past zich namelijk qua kleur aan, afhankelijk van de pH-waarde van je lippen.

Essence Extreme Shine pH lipgloss
Kleine applicator om de lipgloss aan te brengen

Op de foto hierboven zie je ook meteen de applicator die alle kleuren Extreme Shine Lipgloss hebben. Een vrij klein borsteltje in de vorm van een soort driehoek met een vrij ronde punt. Toch kun je de lipgloss vrij nauwkeurig aanbrengen.

Swatch Essence 201 Magic Match

Op mijn arm verkleurde hij na deze foto ook nog wat donkerder. Hij laat ook een subtiele stain achter, waardoor je langer kunt genieten van een kleurtje op je lippen.

Swatch Essence 201 Magic Match

Op mijn lippen werd deze Perfect Glow lipgloss vrij intens qua kleur. Ik zag er het meeste van, in vergelijking met de andere lipglosses. Dus als je voor iets opvallenders wil gaan is dit een aanrader!

Alle glosses in deze collectie ruiken vrij zoet, ik vind dat persoonlijk niet hinderlijk. Voor alle lipglosses geldt uiteraard ook dat je ze na eten / drinken moet bijwerken of opnieuw moet aanbrengen als je de glans wil blijven zien.

Meer informatie

Deze Extreme Shine lipglosses kosten € 1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de bekende Essence verkooppunten bij jou in de buurt. Online kun je ze kopen bij Boozyshop. De producten zijn vegan en cruelty-free geproduceerd. Daarnaast bevatten ze geen microplastics of siliconen.

Welke variant of kleur spreekt jou het meeste aan?

— Liever een plumping effect op je lippen? Bekijk dan ook deze Essence What The Fake! Plumping Lip Filler! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Essence Extreme Shine Lipgloss swatches!

    1. Komen er kleuren overeen met de oude variant van deze lipglosses? Ik heb zelf (van de oude variant) 02 smile, sparkle, shine, 015 watch me do en 03 friends of glamour. Goede revieuw! Heb er zeker wat aan gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top