Essence From Santa With love collectie

Eerder liet ik de Essence From Santa With Love collectie al zien als persbericht. Sinds een aantal weken ligt deze mooi collectie dan eindelijk in de winkels! In dit artikel laat ik je de producten zien die ik gekocht heb.

In totaal kocht ik vier items uit deze kerstcollectie. Uiteraard het oogschaduwpalette, de bijpassende oogschaduwkwast, nepwimpers en de nagelstickers.

Essence From Santa With Love kerstcollectie 2019

De collectie ziet er lekker kerstig uit, wat ik wel kan waarderen. Wit gecombineerd met gouden accenten, daar hou ik wel van!

Nepwimpers

Bij ooglooks gebruik ik de laatste tijd (bijna) altijd nepwimpers, dus deze van Essence wilde ik ook eens proberen! Ze zien er heel naturel uit, wat heel mooi kan zijn. Een kerstachtig tintje had ik ook wel kunnen waarderen, iets met een goud accent bijvoorbeeld.

Essence From Santa With Love nepwimpers kerstcollectie

De wimpers hebben ze de naam 01 All the jingle ladies gegeven, complimenten daarvoor! Eén paar nepwimpers kost € 2,99, de lijm inbegrepen.

Essence From Santa With Love nepwimpers achterkant

Nagelstickers

Deze leuke kerstachtige nagelstickers kosten € 1,39. Je krijgt daarvoor 52 kleine stickertjes in diverse kleuren en figuurtjes. Je kunt je nagels er snel en gemakkelijk mee opleuken. Over een paar dagen laat ik je dat zien op deze blog!

Essence From Santa With Love nagelstickers

Oogschaduwkwast

De oogschaduwkwast was voor mij een duidelijke must have! Hij ziet er zo mooi uit! In de steel zitten gouden sterretjes en witte bolletjes die meebewegen.

Essence From Santa With Love oogschaduwkwast

De kwast zelf voelt zacht aan. Ik hou er persoonlijk van als de haren íets langer zijn, zodat de brush wat flexibeler is, maar ook met deze kwast weet ik wel raad.

Essence From Santa With Love oogschaduwkwast haren

De Essence From Santa With Love oogschaduwkwast kost € 1,59.

Oogschaduwpalette

Het oogschaduwpalette is de eyecatcher van deze collectie. Een mooi vormgegeven verpakking (een envelop), die gemakkelijk open gaat. De kleuren die erin zitten zijn vrij neutraal, maar je kunt er zeker een knallende of feestelijke look mee maken door de glitters en shimmers die in dit palette zitten.

Essence From Santa With Love oogschaduwpalette kerst

Het palette bevat twaalf verschillende kleuren in diverse afwerkingen. Ik heb op andere blogs al veel mooie swatches gezien. Ik zal het palette zelf niet swatchen, want ik kocht hem voor de winactie die momenteel (laatste dag!) via mijn Instagram loopt.

Essence From Santa With Love oogschaduwpalette kleuren

Op de achterkant staat nog een korte uitleg om een ooglook te maken met dit palette, handig voor mensen die het niet zo vaak doen of net de wereld van oogschaduw ontdekken. Het palette heeft de naam 01 Express delivery from the North Pole gekregen en is te koop voor € 8,99.

Essence From Santa With Love oogschaduwpalette achterkant

Heb jij al iets van deze mooie kerstcollectie in huis gehaald?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Essence From Santa With love collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top