Essence From Santa With Love

Denk je al aan de Kerstdagen? Ik eigenlijk nog niet, maar toch wilde ik deze toffe Trend Editie van Essence al met je delen: From Santa With Love!

Eerst over een paar weken nog Halloween en dan breekt al snel daarna de Sinterklaas tijd aan. Maar als die goedheiligman eenmaal weer naar Spanje is vertrokken komen bij mij de kerstballen van zolder, hoor! Bij de kerstdagen horen niet alleen kerstkransjes en adventskalenders, maar ook mooie kerstcollecties van allerlei make-up merken. In dit artikel laat ik je de trend editie van Essence zien: From Santa with Love.

Essence From Santa With Love Limited Edition Kerst 2019

Oogschaduwpalette

Toch misschien wel de eyecatcher van deze collectie! Een mooi vormgegeven oogschaduwpalette, namelijk in de vorm van een envelop. De verpakking schept wel verwachtingen, zo’n mooi palette moet ook wel een mooie binnenkant hebben, toch? Kijk zelf maar!

Essence From Santa With Love Limited Edition Kerst 2019 oogschaduwpalette

Het zijn mooie neutrale, warme tinten, met zowel matte, shimmer als enkele glitterkleuren. Voor de winter vind ik die warme, wat donkerdere kleuren altijd mooi. Dus wat mij betreft een mooi palette voor die tijd van het jaar! Het palette zal € 8,99 kosten.

Nepwimpers

Wat ben je met oogschaduw zonder nepwimpers? Ik begin het steeds leuker te vinden om nepwimpers te gebruiken bij ooglooks, het maakt de look toch net wat meer af. En nu ik het inmiddels ook wat beter onder de knie heb lijkt het me leuk met wat verschillende te experimenteren. Daarom staan deze kerstwimpers van Essence alvast op mijn verlanglijstje!

Essence From Santa With Love Limited Edition Kerst 2019 nepwimpers lashes

Ze zijn er in één uitvoering en de wimperlijm zit erbij. Ze zullen € 2,99 gaan kosten.

Face & body highlighter

Om wat extra glow te krijgen rond de feestdagen kun je de face & body hightlighter van From Santa With Love gebruiken! Hij belooft je huid een ‘wow-effect’ te geven en ziet er in de verpakking in ieder geval al mooi uit!

Essence From Santa With Love Limited Edition Kerst 2019 face body highlighter

Deze lichte highlighter haal je in huis voor € 3,99.

Brushes

Dit zijn denk ik de items waar ik het meeste naar uit kijk van deze limited collection: een oogschaduwkwast en een poederkwast. En kijk hoe tof ze eruit zien, met die gouden sneeuwvlokken en sterretjes in de stelen!

Essence From Santa With Love Limited Edition Kerst 2019 face brush oogschaduw penseel

De eyeshadow brush zal € 1,59 gaan kosten. Voor de face brush ben je iets meer kwijt: € 3,89.

Nagelstickers

Een ander onderdeel van deze collectie zijn nagelstickers, uiteraard met afbeeldingen die je doen denken aan kerstmis! Een cadeautje, kerstboom of sneeuwvlok op je nagels, het kan allemaal! Voor één vel met allerlei figuurtjes betaal je € 1,39.

Essence From Santa With Love Limited Edition Kerst 2019 nagelstickers heat pack

Heat pack

En last but not least: een heat pack! Je breekt het zilveren plaatje wat in de heat pack zit en kunt zo’n 60 minuten genieten van deze warmtebron. Kan wel eens handig zijn voor die wandeling na het kerstdiner! En mooi meegenomen: hij is ook nog eens herbruikbaar. Je hebt al warme handen voor € 1,99.

Meer informatie

De prijzen heb ik bij de producten zelf gezet. Je koopt de Essence From Santa With Love trend editie vanaf half november tot het einde van 2019. Ik heb al wat dingen op mijn verlanglijstje gezet, welke items komen op de jouwe te staan?

4 reacties op “Essence From Santa With Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top