Essence Glossy Jelly Nail Polish || Review

Deze zomer stralen je nagels met de Glossy Jelly Nail Polish van Essence! In de lente / zomer 2024 update werd deze nieuwe variant uitgebracht in vier tinten. Ik probeerde de donkerste kleur uit en laat hem in dit artikel uitgebreid aan je zien. Kom maar op met dat zonnetje zodat je het effect goed ziet!

Essence Glossy Jelly Nail Polish - Review

Essence Glossy Jelly nagellak

De Glossy Jelly nagellak bracht Essence op de markt als een nagellak met een hoogglanzend, gel-achtig effect. Ik moet zeggen dat ik daar niet zo van onder de indruk was. Nagellak heeft vaker een hoog glanzend effect en dat is niet echt revolutionair meer te noemen.

Toen ik deze lak ontving in een perspakketje besloot ik hem natuurlijk wel uit te proberen. Al was het alleen maar om de geur te ontdekken!

Roze zomerse nagellak Summer Splash

Er werden vier kleuren uitgebracht. Ik ontving 01 Summer Splash, de donkerste roze met een paarse ondertoon. Daarnaast kun je nog kiezen voor:

Detail Essence Glossy Nail Polish

Net als de andere Essence nagellakjes heeft ook de Glossy Jelly variant een breed kwastje. Dit heeft mijn voorkeur omdat je in enkele strepen je nagels bedekt hebt. Geen overbodige luxe bij lakken die snel drogen zoals bij Essence.

highgloss pink nailpolish

Deze nieuwe nagellak lijkt goed gepigmenteerd en heeft een fijne, vloeibare textuur. Ik verwachtte dan ook weinig problemen met het aanbrengen ervan.

De Glossy Jelly nagellak in gebruik

Mijn verwachting kwam deels uit. Het kwastje is een beetje afgerond waardoor hij de vorm van je nagels volgt. Erg fijn om een nette rand te krijgen.

Breed kwastje om nagellak aan te brengen

Na één laagje bleek de lak toch nog wel erg transparant te zijn waardoor je ook de strepen van het aanbrengen goed ziet. Gelukkig droogt deze lak snel en kon ik bijna meteen verder met het aanbrengen van de tweede laag.

Eerste laagje roze gloss nagellak
Eén laagje Glossy Jelly nagellak van Essence.

Die tweede laag maakte qua transparantie veel goed. En wat was ik verbaasd door dit effect! De woorden ‘glossy’ en ‘jelly’ zijn wat mij betreft niet overdreven.

Twee lagen roze jelly-nagellak
Twee laagjes Essence Glossy Jelly Nail Polish in Summer Splash.

De nagels lijken nog niet droog te zijn, maar dat zijn ze zeker wel. Vooral in de zon is de glans goed waar te nemen, je ziet het hieronder op de foto!

Swatch Essence Glossy Jelly in Summer Splash

En die geur? Ik ruik inderdaad iets zoets en fruitigs door de typische chemische nagellakgeur heen. Dat had wat mij betreft niet gehoeven, want het glossy effect is al mooi genoeg!

Meer informatie

Ook deze nieuwe nagellak uitproberen? Je koopt ze nu bij je lokale Essence verkooppunt en natuurlijk online bij Boozyshop! Voor € 1,99 zorg je voor stralende nagels deze zomer. Je hebt keuze uit vier verschillende roze tinten waarvan je in dit artikel de donkerste zag.

Essence is een cruelty-free merk. Deze nagellak is, net als de rest van het assortiment, ook geschikt voor veganisten.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top