Essence Hallo Berlin oogschaduwpalette

Het Hallo Berlin oogschaduwpalette zat in de Essence lente / zomer update 2020 en is dus al een beetje ouder. Met een beetje geluk vind je hem wellicht nog tijdens de uitverkoop waarbij alle oudere make-up met leuke kortingen weggaat. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Essence Hallo Berlin eyeshadow palette

Er zijn al talloze palette uitgekomen in deze serie. Allemaal zijn ze vernoemd naar steden en hebben een kleurenpalet wat daarop gebaseerd is. Aan de voorkant van het Hallo Berlin palette zie je de sfeer al. De achterkant van het palette bevat de benodigde informatie zoals ingrediënten en het ‘vegan’-icoontje.

Informatie Essence oogschaduwpalette

Het palette zelf is van stevig karton en hij sluit met twee (onzichtbare) magneetjes. Het heeft een praktisch formaat. Het is geen klein palette maar ook niet onhandig groot.

De binnenkant van Hallo Berlin

Als je deze City-serie van Essence kent, weet je dat binnenin altijd 9 ronde pans zitten. Het Berlin-palette bevat drie shimmers / metallic oogschaduws en zes matte kleuren.

Kleuren Hallo Berlin oogschaduwpalette Essence

In het deksel bevindt zich een goed formaat spiegel. Altijd handig om bij de hand te hebben, wat mij betreft! De kleuren in het palette hebben geen namen, jammer! Zo zou je het palette nog verder in de stijl van de stad kunnen brengen.

Close-up shimmers in Berlijn oogschaduwpalette

Voor het Hallo Berlin palette heeft Essence gekozen voor overwegend groene en bruine tinten. De drie shimmers in zijn vrij licht en neutraal. De gouden springt er wat mij betreft echt uit, zulke tinten spreken met altijd snel aan. En hij combineert goed met de twee groene tinten ernaast. Ik had dan ook al snel bedacht welke kleuren ik bij mijn eerste ooglook met die palette wilde gebruiken!

Close-up donkere matte tinten in Berlijn oogschaduwpalette

Essence Hallo Berlin in gebruik

Eerst tijd om de kleuren te swatchen zodat we ze op de huid kunnen zien en een eerste indruk ervan kunnen krijgen. Essence oogschaduw vind ik niet altijd even fijn. Het Essence Daily Dose of Power palette bijvoorbeeld vond ik geen topper. Mijn verwachtingen waren dus ook niet heel hoog, ik was vooral erg benieuwd.

Swatches Hallo Berlin oogschaduwpalette van Essence Cosmetics

Uiteindelijk bleek het me mee te vallen! De kleuren gaven vrij veel pigment af bij de swatches. De shimmers voelen vrij zacht en ook de matte tinten zijn niet ongemakkelijk in het gebruik. Uiteraard kan dit altijd anders zijn op je oogleden als je de kleuren gaat combineren.

Ooglook met Berlin oogschaduwpalette

Het blenden ging niet met alle kleuren even gemakkelijk, zoals je hierboven kunt zien. Maar kunnen we ook even letten op de gouden metallic kleur? Prachtig! Zeker in combinatie met dat donkere groen, ik hou van dit contrast!

Al met al is het palette een leuke aanwinst voor mijn collectie, maar het zal geen favoriet worden. Vooral omdat de oogschaduw op het ooglid wat lasteriger te blenden is. Ik ga uiteraard nog wel een paar pogingen doen, misschien verrassen de andere kleuren die ik nu niet gebruik heb me!

Meer informatie

Het Essence Hallo Berlin oogschaduwpalette komt uit de lente / zomer collectie 2020 en zul je alleen bij toeval nog in de winkels tegenkomen denk ik. Wel is hij op dit moment nog te koop bij Boozyshop voor € 6,95. Je krijgt daarvoor een palette met in totaal 13,5 gram oogschaduw.

Heb jij één van de Essence City paletten? Wat vind je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Essence Hallo Berlin oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top