Essence Happy Bliss Face Spray || Review

In de nieuwe Essence lente / zomer 2022 assortimentsupdate werden ook een aantal producten toegevoegd aan de Hello, Good Stuff! productlijn. Eén ervan is deze Essence Happy Bliss Face Spray. Met frisse ingrediënten en een hydraterend effect een must have voor de zomertijd? Je leest het hier!

Essence Hello Good Stuff face spray

De Happy Bliss Face Spray uit de Essence Hello, Good Stuff lijn zit in een sprayfles met oranje etiket. Daarop is te lezen dat de face spray voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. Er is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van grapefruit en sinaasappel.

Door al die natuurlijke ingrediënten was er in deze gezichtsspray gelukkig geen plaats voor microplastics, minerale oliën, parabenen en siliconen.

Essence Happy Bliss facespray

De Hello, Good Stuff! Face Spray van Essence in gebruik

De sprayflacon is vrij klein (hij bevat 50 ml) en daardoor handig om mee te nemen. Hij is gemaakt van stevig plastic en heeft een hele lichtroze spraykop met transparante dop.

Spraykop verkoelende gezichtsspray

De spraykop is gemakkelijk in te drukken en geeft een vrij fijne nevel. Die nevel komt op best een groot gebied dus je hebt maar enkele sprays nodig voor je gezicht.

Op de foto hieronder lijkt de spray nogal agressief te zijn, maar dit komt door de sluitertijd van de camera en geeft dus een wat vertekend beeld.

Essence hello good stuff hydraterende spray

De geur is erg fris en hierin komen de gebruikte citrusvruchten terug. Op zichzelf is de spray al lekker verkoelend, maar voor een extra koel effect leg je hem voor gebruik even in de koelkast.

Ik merk niet echt aan mijn huid dat hij door de face spray gehydrateerd wordt, zoals Essence belooft. Daarvoor zou je hem misschien echt intensief moeten gebruiken. Maar hij lijkt mijn huid ook niet uit te drogen, dus ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’ gaat hier denk ik wel op.

Verwacht qua merkbare huidverzorging dus niet teveel van deze spray, maar een verkoelend effect geeft hij zeker!

Meer informatie

Deze Happy Bliss face spray maakt onderdeel uit van het Essence lente / zomer 2022 assortiment. De spray is vegan en bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Essence producten zijn cruelty-free. Je koopt hem bij je lokale Essence verkooppunt of online via bijvoorbeeld Boozyshop. De sprayflacon bevat 50 ml en kost € 2,99 (adviesverkoopprijs, bij Boozyshop betaal je € 2,95).

— Meer over Hello, Good Stuff producten lezen? Bekijk dan deze artikelen: Essence Hello, Good Stuff Sleeping Mask || Review en Review: Essence Cica Face Cream! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top