Essence Hello, Good Stuff Sleeping Mask || Review

De eerste voorjaarscollecties zijn alweer aangekondigd, maar laten we nog even kijken naar een item uit de herfst / winter 2021 collectie van Essence: het Hello, Good Stuff Sleeping Mask! Op papier een fijn product, maar bevalt hij ook in het gebruik? Lees snel verder om erachter te komen!

Essence Hello, Good Stuff Sleeping Mask

Laten we beginnen bij de beloften van dit slaapmasker: hij trekt snel in en zorgt ervoor dat je huid ’s nachts gehydrateerd wordt. Het sleeping mask bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten, is vegan en vrij van microplastics, PEGs, siliconen, parabenen en minerale oliën. Dat klinkt goed toch?

Laten we eerst eens kijken naar de verpakking en mijn eerste indruk van het product. Dit Essence Sleeping Mask komt in een vrij klein, plastic potje met witte draaideksel.

Essence vegan clean beauty sleeping mask met lavendel

Het potje zelf is doorzichtig, daarop vind je alle informatie over het gebruik en de ingrediënten. Het is ook duidelijk dat deze uit de Hello, Good Stuff-lijn van Essence komt door het opschrift. Deze productlijn kenmerkt zich door een hoge hoeveelheid natuurlijke ingrediënten en de afwezigheid van ‘slechte’ ingrediënten zoals degene ik hierboven al noemde.

Toen ik het potje opendraaide kwam de sterke geur van lavendel me al tegemoet. Ik ben niet echt een groot fan van lavendelgeur dus ik vroeg me meteen af of dit wel een succes zou worden voor me. Maar natuurlijk wilde ik wel nog steeds het masker proberen!

Hello, Good Stuff lavendel slaapmasker

Het Essence Sleeping Mask in gebruik

Ik zeg masker, maar je zou het ook kunnen beschouwen als een nachtcrème. Je doet hem ’s avonds op voor je gaat slapen, maar het is niet de bedoeling dat je hem er weer af spoelt zoals bij een regulier masker. Je laat hem intrekken, gaat slapen en wordt ’s ochtends volledig gehydrateerd wakker!

Dit Essence lavendelmasker heeft een gel-achtige textuur. Vrij dun waardoor hij zich erg goed laat verdelen over de huid. Ik had steeds maar een klein beetje nodig om mijn hele gezicht te kunnen bedekken.

Close-up textuur lavendel sleeping mask van Essence

De formule heeft een lichtroze tint, maar daar zie je natuurlijk niets van op je huid. De lavendelgeur blijft eventjes hangen nadat je het masker hebt aangebracht. Maar eenmaal verdeeld over je huid is de geur niet meer zo sterk, dus het was prima te doen wat mij betreft.

Essence Hello, Good Stuff laveldel sleeping mask

Daarbij moet ik zeggen dat dit Essence Sleeping Mask inderdaad snel intrekt. ’s Ochtends lijkt mijn huid inderdaad goed gehydrateerd en ook wat gekalmeerd. Dus ondanks dat de geur niet mijn favoriet is, merkte ik dat ik dit masker toch regelmatig ben blijven gebruiken!

Meer informatie

Het Hello, Good Stuff Sleeping Mask werd geïntroduceerd bij de Essence herfst / winter 2021 update. Je koopt hem voor € 3,99 bij je lokale Essence verkooppunt zoals Kruidvat of Trekpleister. Ook is hij verkrijgbaar bij Boozyshop voor € 3,95. Het lavendelmasker is vegan, cruelty-free en vrij van parabenen, siliconen, PEGs, minerale oliën en microplastics.

Heb jij dit product al geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top