Essence Holo Bomb Shiny Lipgloss || Review

Het bij veel mensen geliefde Juicy Bomb Shiny Lipgloss assortiment is uitgebreid met de Holo Bomb. In de herfst / winter 2022 update werd hij aankondigd en ik mocht hem uitproberen! Na mijn eerdere niet zo succesvolle test greep ik die kans natuurlijk, lees je mee?

Essence Holo Bomb Shiny lipgloss
In de Essence herfst / winter 2023 update zijn nieuwe Holo Bombs gelanceerd, maar let op: dit zijn geen lipglosses maar holografische nagellakjes!

Uit het artikel wat ik eerder schreef over de Essence Juicy Bomb Shiny Lipgloss bleek dat ik niet zo’n fan was. Het was vooral de amandelolie die was toegevoegd waardoor de geur me niet aanstond. Daarnaast was hij vrij plakkerig, ondanks de belofte dat hij ‘niet klevend’ zou zijn. Ook in deze Holo Bomb lipgloss zit amandelolie, én er wordt beloofd dat hij niet-klevend is. Toch is het tijd om hem een tweede kans te geven.

Ingredienten informatie Holobomb

De verpakking is namelijk erg opvallend door de blauwe kleur. Ook de lipgloss zelf lijkt blauw te zijn dus ik was benieuwd of je daar een zweem van op je lippen zou terugzien. En hoe het holografische effect zou zijn, natuurlijk!

Tube Shiny Lipgloss met holografisch effect

De tube van deze Essence Holo Bomb is verder hetzelfde als de bekende Juicy Bomb lipglosses.

In het Essence lente / zomer 2023 assortiment zitten weer vijf nieuwe Juicy Bomb lipglosses!

De Essence Holo Bomb lipgloss in gebruik

Het eerste wat ik controleerde toen ik de tube opendraaide was natuurlijk de geur. Met in mijn hoofd nog de amandel-geur werd ik blij verrast! Een fruitige, frisse geur kwam me tegemoet. Van amandel is geen spoor te bekennen. Dit stemde me al een stuk positiever!

Essence Holo Bomb close-up glitters

De lipgloss zelf ziet er prachtig uit. Zoveel sparkles! Wel lijkt hij ook echt blauw te zijn, al is dat effect gelukkig minder te zien op de swatch die ik op mijn hand maakte. Daar blijven uiteindelijk vooral de blauwe shimmers zichtbaar.

Essence Holo Bomb Shiny Lipgloss swatch

Ook op de lippen is er amper iets te zien van de blauwe tint. Wel zijn de shimmers zichtbaar (en moeilijk vast te leggen op foto).

Essence Holo Bomb Shiny Lipgloss lipswatch

Helaas blijkt de formule qua plakkerigheid niet merkbaar te zijn gewijzigd. Deze Holo Bomb van Essence is, net als de Juicy Bomb Shiny Lipglosses, vrij plakkerig. Het is dan ook niet mijn nieuwe favoriete gloss, maar wel eentje die ik vaker zal pakken dan de Juicy Bomb!

Meer informatie

Deze Holo Bomb Shiny Lipgloss is te koop bij je lokale Essence verkooppunt. Online koop je hem bijvoorbeeld via Boozyshop voor € 1,49 (dit is tevens de adviesverkoopprijs). Net als de rest van het Essence assortiment is deze lipgloss vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

Ben jij fan van de Juicy Bomb glosses van Essence?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 2 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top