Essence Hydro Hero Under Eye Stick || Review

Yes, het goede weer is eindelijk aangebroken! Warme, zonnige dagen liggen in het verschiet en dan kan een verfrissende Under Eye Stick zoals deze van Essence niet ontbreken, toch? Ben je benieuwd naar mijn ervaringen met deze Hydro Hero, lees dan snel verder!

Essence Hydro Hero Under Eye Stick

Deze Under Eye Stick maakt deel uit van het Essence lente / zomer 2022 assortiment. Hij viel me, onder andere door zijn vrolijke uiterlijk, al meteen op. Daarnaast deed hij me denken aan dezelfde soort stick uit de Essence Mini collectie van vorige zomer.

De stick zit in een knalroze plastic huls met lichtblauwe letters. Groot is hij niet, maar in kleine letters kun je er stiekem nog veel informatie op kwijt.

Hydraterende stick voor onder de ogen

Door de combinatie van panthenol, niacinamide en aloë vera heeft Essence ervoor gezorgd dat deze Under Eye Stick zowel hydraterend als verfrissend is. Een fijne combinatie op warme dagen wanneer je huid gemakkelijk uitdroogt en je wel wat verfrissing kunt gebruiken.

Hydraterende under eye stick van Essence 2022

De stick zelf draai je eenvoudig omhoog, dit gaat erg soepel. Dan komt de lichtblauwe stick tevoorschijn, deze lijkt semi-transparant.

De Under Eye Stick zelf is vrij hard, maar zodra hij in aanraking komt met de warmte van je huid glijdt hij als vanzelf erover. Hij verandert dan in de textuur van een soort balsem.

Lichtblauwe textuur Essence undereye stick

De kleur is niet zichtbaar op de huid en hij heeft ook geen geur. Wel voelt hij heerlijk verfrissend aan! Op je huid blijft na het aanbrengen in eerste instantie een wat plakkerig laagje voelbaar. Het intrekken / wegtrekken daarvan heeft even wat tijd nodig. Wat mij betreft geen probleem, maar houd er rekening mee als je bijvoorbeeld nog make-up wil aanbrengen.

Mijn huid voelt bij gebruik van de Under Eye Stick gehydrateerd aan, maar dit effect is voor mij niet blijvend. Wel is hij verkoelend en alleen daarom al vind ik hem fijn! Tip voor extra verkoeling: leg hem even in de koelkast voor gebruik!

Meer informatie

Deze Hydro Hero Under Eye Stick is inmiddels verkrijgbaar bij je lokale Essence verkooppunt. Ook kun je hem vinden bij Boozyshop. De stick bevat 4,5 gram en de adviesverkoopprijs is € 2,89. De formule is vegan en Essence is een cruelty-free merk.

Hoe vind jij de benodigde verkoeling op warme dagen?

— Eerder schreef ik al over een andere Hydro Hero van Essence: Tinted Cream. Het volledige assortiment vind je in dit artikel: Essence lente / zomer 2022 assortimentsupdate. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top