Essence Kissed By The Light Powder || Review

In de aanloop naar de zomer kan je gezicht misschien wel wat bronzing gebruiken. Wie weet is deze Kissed By The Light Illuminating Powder uit het Essence lente / zomer 2022 assortiment dan iets voor jou! Lees snel verder om hem beter te bekijken.

Essence Kissed By The Light poeder

Officieel is het een ‘multifunctionele highlighter’, met een bronzer, blush en highlighter in één verpakking. Voor mijn huid is dit vooral een bronzer met eventueel een wat donkerdere highlighter (het onderste vak). Maar eigenlijk is die ook al te donker voor mijn huidskleur.

Informatie over Essence zomer poeder Sun Kissed

Deze Illuminating Powder is er in twee varianten, ik ontving 02 Sun Kissed om uit te proberen. De andere variant heeft een lichte, champagnekleurige highlighter met een koraaltint als blush. Ik denk dat die beter zal uitkomen bij een lichtere huidskleur.

Kleuren in illuminating powder 2022

Deze tweede variant van het Kissed By The Light powder van Essence heeft een goudkleurige highlighter en twee bruintinten die je kunt gebruiken als bronzer of blush. Beide hebben een warme ondertoon.

Essence Kissed By The Light in gebruik

Het patroontje doet me denken aan een opkomende zon. Het ziet er erg leuk uit, ik vind het alleen niet zo praktisch. De highlighter onderin kun je goed oppakken met een kwast zonder andere kleuren te raken. Maar met de bruintinten wordt dat al een stuk lastiger. Zeker met de wat grotere kwasten die ik normaal voor mijn bronzer (en blush) gebruik. Dan ontkom je er eigenlijk niet aan om alle drie de kleuren tegelijk op te pakken met je kwast.

Close-up Essence Illuminating Powder Kissed by the light

Ik heb een poging gedaan om de drie kleuren afzonderlijk te swatchen. Je ziet ze hieronder (links de highlighter en helemaal rechts de donkerste bruin).

Swatches Illuminating Powder Essence 2022

De swatches hieronder maakte ik met een kwastje!

Swatch Essence kissed by the light 2022

Ik dacht eigenlijk dat de highlighter te donker zou zijn voor me, maar volgens mij is het een prachtige tint voor als mijn gezicht wat bruiner is in de zomer! Hij heeft een prachtige shimmer en blend mooi in de huid, zeker als je hem niet al te heftig aanbrengt. De bruintinten zijn mooie warme kleuren, maar niet praktisch om te gebruiken wat ik toch wel erg jammer vind!

Meer informatie

Deze Kissed By The Light bronzer / highlighter is onderdeel van het Essence lente / zomer 2022 assortiment wat momenteel in de winkels ligt. Snel naar je lokale verkooppunt dus! Of je bestelt hem gewoon online via Boozyshop. De adviesverkoopprijs is € 3,89, de verpakking bevat 10 gram. Hij is vegan en cruelty free.

Vind jij meerdere kleuren in één pan handig om te gebruiken of koop je het product dan niet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top