Essence Lash Princess Liner || Review

In de Essence herfst / winter 2022 update werden twee kleuren Lash Princess Liner onthuld: zwart en bruin. De Lash Princess mascara is al jaren populair, dus toen iedereen ook enthousiast leek te zijn over de eyeliners wilde ik hem natuurlijk ook proberen. Lees snel verder voor mijn ervaringen!

Essence Lash Princess Liner Brown

Deze bruine eyeliner van Esssence zit in een herkenbare verpakking: de dop en het gebruikte lettertype zijn hetzelfde vormgegeven als de populaire mascara’s. Wel is de verpakking een stukje kleiner.

De zwarte variant herken je overigens aan de zwarte huls met lichtblauwe letters. Die is waterproof. Er is ook een niet-waterproof zwarte eyeliner uitgebracht, die huls heeft lichtgroene bedrukking. Volgens mij is die variant in Nederland niet officieel uitgebracht.

Ingredienten bruine eyeliner budgetproof

Zoals inmiddels alle Essence producten is ook deze Lash Princess Liner vegan. Op de achterkant is verder te lezen dat je de eyeliner ondersteboven moet bewaren. Een goede tip, dat doe ik eigenlijk altijd met dit soort liquid liners. Zo kun je ze langer gebruiken, ik vermoed omdat de punt op die manier niet uitdroogt.

De zwarte Essence Lash Princess liner is overigens waterproof, maar deze bruine niet.

Bruine eyeliner met vilten punt

Deze eyeliner heeft een vilten punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Hij voelt en ziet er stevig uit, maar heeft wel een smalle punt. Je kunt er dan ook hele dunne lijntjes mee zetten. Of je houdt de punt wat schuiner om een dikkere lijn te plaatsen.

De Essence Lash Princess Liner in gebruik

Mijn eerste indruk is dat de liner fijn in de hand ligt. Hij is klein, maar wel wat dikker. Daardoor heb je een goede grip.

Swatches Essence Lash Princess Liner brown bruin

De tint bruin is erg mooi. Niet te donker maar zeker ook niet te licht (voor mijn huidtint) en een mooie matte finish. Door de kleur is hij ook geschikt als fake freckle pen om nepsproetjes te zetten of om je wenkbrauwen bij te tekenen.

Bij de dikkere lijn heb ik wat harder op de punt geduwd en de lijn is iets uitgelopen aan de zijkanten. Ik vermoed omdat mijn huid nog wat vettig was door make-up remover na eerdere swatches.

Als ik hem op mijn oogleden aanbreng heb ik daar gelukkig geen last van, ook niet bij een wat dikkere lijn.

Ooglook met Essence Lash Princess bruine Liner

Bij deze look gebruikte ik de eyeliner boven mijn wimpers (dun lijntje) en bij mijn waterlijn. Hij matcht erg goed met deze kleur oogschaduw!

Als de liner eenmaal is opgedroogd gaat hij nergens meer heen. Hij is smudgeproof en blijft de hele dag netjes zitten. Hij heeft me niet teleurgesteld, dus ik raad hem zeker aan voor wanneer je een bruine eyeliner zoekt!

Deze liner in actie zien? En het bewijs dat hij smudgeproof is? Bekijk dan nu deze Reel die ik op Instagram plaatste (en vergeet me niet te volgen voor meer van dit soort video’s!).

Meer informatie

De Essence Lash Princess Liner is ook nog eens budgetproof! De adviesverkoopprijs is € 2,99 (3 ml). Je vindt hem bij je lokale Essence verkooppunt en online kun je hem kopen bij bijvoorbeeld Boozyshop (€ 2,95). Essence is een cruelty-free merk. Deze liner is vegan en niet waterproof. De zwarte variant is wél waterproof.

Ben jij fan van bruine eyeliner of gebruik je liever zwarte?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top