Essence LE: Bronzed This Way!

Essence heeft weer haar best gedaan om een mooie zomercollectie voor ons beschikbaar te maken: Bronzed This Way! Ik laat hem vandaag aan je zien, kijk snel verder!

Banner Essence LE BRONZED this way! zomer juni 2020

Voor deze collectie heeft Essence zich laten inspireren door de Afrika, wat je terugziet in het kleurenpalet, de motieven, namen en de producten zelf.

Matte bronzers

Onderdeel van deze collectie zijn twee matte bronzers met de namen 01 Cat’ching The Sun en 02 Roar’ing Sun. Met de luipaardlook is deze bronzer helemaal in stijl met de collectie en krijg je een mooie sunkissed look. De adviesprijs is € 3,99.

Essence LE BRONZED this way! bronzer 2020

Baked Bronzy Blush

Deze shimmery blush heeft ook wat weg van een bronzer, vandaar ook de naam. Deze blush met giraffeprint heeft de naam 01 Giraffe Me Crazy! en zal € 3,89 gaan kosten.

Bronzer brush

Bij nieuwe bronzers hoort ook een nieuwe kwast. En natuurlijk is die helemaal in stijl met luipaardmotiefje. Hij heeft de naam 01 Big Fan Of Safaris gekregen en zal € 3,99 gaan kosten.

Essence LE BRONZED this way! blush shimmer kwast

Shimmering Body Oil

Deze lichaamsolie laat een glinstering achter op de huid en zorgt tegelijkertijd voor verzorging door de toegevoegde macadamia-olie. Door de kokosgeur waan je je al snel in het land van de Big Five. Hij zal € 4,39 gaan kosten.

Bronzed this way oogschaduwpalette

Bij deze collectie hoort ook een oogschaduwpalette. Er zitten tien warme tinten in, waarvan 5 zo goed als mat en de andere vijf metallic of glitters zijn. De voorkant is helemaal in stijl met luipaardprint, het palette heet 01 See My Roar’some Eyes en zal € 7,99 gaan kosten.

Essence LE BRONZED this way! oogschaduwpalette 2020

Body tattoos

Ook deel van deze collectie zijn body tattoos. Per verpakking krijg je twee velletjes: één met ‘banden’ die je bijvoorbeeld als armband kunt aanbrengen en één met figuren die passen bij de Afrikaanse wildlife. Het setje heeft de naam 01 Glow Wild! gekregen en zal € 1,99 gaan kosten.

Essence LE BRONZED this way! tatoeages tattoos

Meer informatie

Deze Essence LE met de naam Bronzed This Way! zal half juni in de schappen liggen en tot eind augustus verkrijgbaar zijn. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen. Ik krijg helemaal zin in de zomer bij het zien van deze leuke collectie!

Welk item uit deze collectie vind jij het meest interessant?

— Meer Trend Edities van Essence zien? Bekijk hier Essence Bloom Baby, Bloom! en mijn review van de Essence ‘The Party Of My Life’ nepwimpers! —

Eén reactie op “Essence LE: Bronzed This Way!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top