Essence LE My Power Is…

Voor de nieuwste Limited Edition met de naam My Power Is… heeft Essence zich laten inspireren door de vier elementen. Vuur, water, aarde en lucht. De twaalf sterrenbeelden zijn erop gebaseerd, dus iedereen heeft ook een element. Door Essence kun je binnenkort bijpassende make-up dragen!

Essence LE januari 2020 banner

Voor ieder element zijn een oogschaduwpalette, een hydraterende primer in sprayvorm en een lipstick ontwikkeld. Hieronder kun je opzoeken welk teken van de dierenriem past bij elk element:

  • Ram, Leeuw, Boogschutter: Vuur / Fire
  • Kreeft, Schorpioen, Vissen: Water
  • Stier, Maagd, Steenbok: Aarde / Earth
  • Tweelingen, Weegschaal, Waterman: Lucht / Air

En nu op naar de bijbehorende make-up!

My Power Is… oogschaduwpaletten

Er zitten in deze trend editie van Essence vier oogschaduwpaletten. Elk bevatten ze 9 pans, zowel mat als metallic finishes. Elk palette is in dezelfde stijl vormgegeven, per element is er een ander kleurpalet voor zowel de binnen- als buitenkant.

Essence My Power Is oogschaduwpaletten voorkant
Essence My Power Is oogschaduwpaletten binnenkant

Bij het openen van het palette zie je een tekst over de sterrenbeelden passend bij het element en een aantal karaktereigenschappen. De kleuren zijn afgestemd op de elementen.

Essence My Power Is oogschaduwpaletten kleuren

De adviesprijs is € 4,99 per palette.

My Power Is… matt lipsticks

Bij ieder element hoort een matte lipstick, hieronder zie je ze afgebeeld. Ze zijn hooggepigmenteerd en voelen licht aan op je lippen. De langdurige formule zorgt ervoor dat je lang van de lipstick kunt genieten.

Essence My Power Is matt lipsticks

Je koopt deze lipsticks voor € 2,39 per stuk.

My Power Is… hydrate & prime mists

Bij een make-up look kan een goede primer niet ontbreken. Essence komt in deze My Power Is… collectie met vier verschillende hydrate & prime mists. Een spray die de huidt intensief voedt en een optimale basis legt voor je make-up. Niet alleen elke verpakking is anders, ze hebben ook alle vier een ander accent.

Essence My Power Is primer spray

In de Fire-spray zit het kalmerende amethyst, in Water vindt je steenkristal om je te helpen negatieve gedachten los te laten. Voor de Earth-spray is gekozen voor aventurijn om je te helpen aarden en in Air zit rozenkwarts om zelfliefde te bevorderen.

Deze hydrate & prime sprays kosten € 3,99 per stuk.

Meer informatie

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De Essence My Power Is… collectie zal bij Kruidvat te vinden zijn van januari 2021 tot begin februari 2021. Hij volgt daarmee de Essence LE X-mas wishes, candy kisses op.

Zelf val ik onder het element Lucht / Air en die producten bevallen me wel! Welk element ben jij? Passen de kleuren en producten bij jou?

2 reacties op “Essence LE My Power Is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top