Essence Like A Boss Make-up Remover || Review

Hoewel de nieuwe Essence lente / zomer 2023 producten alweer bijna in de schappen liggen, wilde ik je toch nog even de Like A Boss Make-up Remover van het merk laten zien! Want bij prachtige make-up looks en een stralende teint hoort natuurlijk ook goede reiniging. Kijk je mee?

Essence Like A Boss Waterproof Make-up Remover

Deze Essence Like A Boss Make-up Remover is een zogenaamde 2-fasen remover. Hij bestaat uit twee componenten die je ook in de fles ziet. Ze werken samen om make-up en andere onzuiverheden efficiënt te verwijderen.

Het ene component is een olie die zich hecht aan make-up. Ook waterproof make-up is vaak geen partij voor een 2-fasen reiniger. Het tweede component is een soort lotion of water die de huid hydrateert. Op die manier heb je reiniging én verzorging in één.

informatie twee-fasen makeup remover

Deze Essence make-up remover is niet anders. Hij bevat voedend kamillewater en zonnebloempitolie. Er zitten geen microplastics, alcohol of siliconen in.

De make-up remover zit in een transparante, plastic fles van 100 ml met een witte draaidop.

De Essence Like A Boss Make-up Remover in gebruik

Tweefasen reinigers moet je eerst schudden om de twee delen goed te vermengen met elkaar. Vervolgens breng je het aan op een (herbruikbaar) wattenschijfje waarmee je vervolgens je make-up verwijdert.

2-fasen make-up remover van essence

De geur is vrij fris, niet iets wat ik snel kan thuisbrengen. Hoewel de remover in de fles ook na het schudden nog een lichtblauwe tint heeft, is dat op het wattenschijfje eigenlijk niet te zien.

Like A Boss makeup verwijderen

Een nadeel van dit soort 2-fasen-reinigers kan zijn dat het een vettig laagje achterlaat op je huid. Ik was dan ook erg benieuwd hoe dat bij deze Essence make-up remover zou zijn. Het deel olie is een stuk minder dan het blauwe water-compartiment, dus ik had goede hoop.

Helaas bleek toch dat mijn huid vrij vet aanvoelt na gebruik. Make-up wordt overigens met gemak verwijderd door de remover. Ook waterproof make-up is geen probleem. Het vette laagje vind ik niet zo fijn, maar ondanks dat blijf ik hem voorlopig wel gebruiken.

Meer informatie

Zelf uitproberen? Deze Like A Boss Make-up Remover is voorlopig nog verkrijgbaar bij een Essence verkooppunt bij jou in de buurt. De adviesverkoopprijs is € 2,69 (100 ml). Online kun je hem kopen via Boozyshop. De remover is vegan, vrij van microplastics, alcohol en silicones en Essence is een cruelty-free merk. Deze remover is ook geschikt om oogmake-up te verwijderen.

Gebruik jij graag een 2-fasen make-up remover?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top