Essence Lip Ritual Repairing Balm

De Essence My Beauty Lip Ritual Repairing balm met ginkgo leaf extract, ofwel Essence lippenbalsem. Ik ontving hem enkele weken geleden op precies het goede moment en vertel je er vandaag graag meer over!

Een paar weken geleden, toen het winterse weer net in opkomst was, konden mijn lippen wel wat extra bescherming gebruiken. Extra blij was ik dan ook toen ik van Essence een leuk pakketje binnenkreeg waar deze lippenbalsem in zat. En toen had ik de heerlijke geur nog niet eens geroken!

Essence My Beauty Lip Ritual Repairing lipbalm

Essence My Beauty Lip Ritual

Deze lippenbalsem is onderdeel van de Lip Ritual-serie van Essence. Sinds de lente van 2018 ligt die lipverzorgingslijn in de winkels, maar ze waren me eerlijk gezegd nog niet zo opgevallen. Er zitten drie lippenbalsems in het assortiment (naast deze repairing variant ook een nourishing en een moisturizing variant). Maar ook een crèmige peeling (stap 1 voor zachte lippen), een lippenmasker (stap 2) en een primer (stap 3, incl. SPF 15).

Essence My Beauty Lip Ritual steps serie

Over die producten kan ik je niet zoveel vertellen, want die heb ik niet geprobeerd (al lijken ze me heerlijk!). De Repairing lip balm daarentegen is inmiddels een favoriet geworden! Ik had het net al over de heerlijke geur, dat is toch wel één van de pluspunten van deze verzorgende balsem.

Essence My Beauty Lip Ritual Repairing lipbalm ginkgo

De kleur van de balsem zelf, tsja, niet mijn favoriet, maar hij is in ieder geval onderscheidend. De kleur zie je overigens niet terug op je lippen (gelukkig maar, denk ik?). De lippenbalsem zorgt in ieder geval goed voor mijn lippen. Ik heb hem in mijn jaszak zitten zodat ik hem altijd kan pakken als ik buiten loop en schrale lippen op voel komen. Een goede vervanger van mijn Kruidvat lippenbalsem die vorige maand op ging!

Meer informatie

De Essence My Beauty Lip Ritual Repairing balm met ginkgo leaf extract kun je kopen bij de bekende Essence verkooppunten voor € 1,99. De lippenbalsems uit deze serie zijn vegan, gluten- en parabenenvrij.

Heb jij al eens iets uit van deze serie geprobeerd? Wat vond je ervan?

— Meer van lipproducten van Essence zien? Bekijk hier de Essence This is Me lipsticks! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Essence Lip Ritual Repairing Balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top